Alege tipul de balerini de damă care ți se potrivește

252

Fie că stai mult în picioare sau umbli mult, ai nevoie de o pereche de încălțăminte care să îți asigure confortul necesar unei zile întregi. În acest caz, poți opta pentru o pereche de balerini de damă. Unul dintre avantajele balerinilor este capacitatea lor de a fi ușor asortați la aproape orice ținută. Așa cum probabil știi, există mai multe tipuri de balerini, astfel că oferta este variată. Îți prezentăm câteva modele de bază, pentru a te ajuta să găsești perechea potrivită pentru gusturile tale.

Balerinii clasici

Balerinii clasici sunt extrem de ușori și simpli. În general, acest tip de balerini sunt accesorizați cu o fundă discretă. Sunt disponibili în diverse materiale și culori.

Balerini cu vârf ascuțit

Balerinii cu vârful ascuțit nu se diferențiază foarte mult de cei clasici. Principala diferență dintre aceste modele constă în vârful lor. În timp ce balerinii clasici au vârful rotunjit, aceștia au vârful ascuțit.

Balerini cu baretă

Balerinii cu baretă pot avea o singură baretă sau mai multe. De asemenea, bareta poate fi subțire, sau lată. Astfel, și în această categorie, poți alege dintre diverse modele.

Balerini decupați

Balerinii decupați au partea din față și din spate acoperită, însă prezintă un decupaj pe margini. Acest model asigură nu doar confortul, ci și aerisirea picioarelor. Astfel, sunt o alegere perfectă pentru zilele călduroase de vară.

Balerini de damă cu talpă ortopedică

În cazul în care ai nevoie de o pereche de încălțăminte cu talpă ortopedică, poți alege balerinii cu talpă ortopedică. Aceștia îți asigură necesarul de confort și stil.

Cum să porți balerinii

Atunci când îți dorești o pereche de încălțăminte care să fie ușor de asortat cu vestimentația, cea mai bună opțiune o constituie balerinii de damă. Aceștia pot fi purtați cu aproape orice ținută.

Totuși, atunci când porți balerini, evită să porți șosete sau ciorapi groși. Este indicat să îi porți cu picioarele goale sau cu șosetele special create pentru a fi purtate cu acest tip de încălțăminte.

Câteva sfaturi pentru purtarea balerinilor

Iată aici câteva sfaturi de care trebuie să ții cont pentru a obține o ținută de admirat:

– Dacă îți dorești un look clasic, poartă o pereche de balerini cu o fustă sub genunchi.

– Dacă ai picioare groase, evită să asortezi acest tip de pantofi cu fuste sau blugi skinny.

– Pentru un look inedit asortează o pereche de balerini cu o vestimentație îndrăzneață.

– În cazul în care îți dorești să obții un efect de alungire a picioarelor, combină această încălțăminte cu fuste, rochii sau pantaloni scurți.

– Dacă vrei să porți balerini cu o fustă sau rochie, optează pentru o fustă sau o rochie largă.

Concluzie

Poți găsi diverse modele de balerini de dama la Etienne Shoes. Indiferent de tipul de balerini pe care îi preferi, aici ai suficiente opțiuni, astfel încât vei găsi perechea potrivită pentru ținutele tale. Iar dacă îți dorești un model unic, poți opta pentru o pereche de balerini de damă făcuți la comandă, în funcție de preferințele tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.