Alegeti oferta Regatta pentru depozite si hale industriale de inchiriat

270

Oferta Regatta pentru depozite include spatii cu amenajari speciale, care ofera toate facilitatile necesare desfasurarii in bune conditii a activitatii companiei dumneavoastra. Avand in vedere faptul ca un numar din ce in ce mai mare de companii si-au extins activitatea in ultimii ani, piata de inchirieri a halelor industriale a crescut simtitor. Din ce in ce mai multe firme mari cauta depozite de inchiriat sau spatii industriale care sa poata deveni noi puncte de lucru pentru companiile respective.

 

Desi specialistii agentiei Regatta au constatat o crestere considerabila a pietei halelor de inchiriat, la capitolul vanzarilor situatia nu este la fel de favorabila. Avand in vedere, de asemenea, interesul crescut al unor companii din afara Romaniei fata de spatiile industriale propuse spre inchiriere, Regatta a intocmit o oferta deosebit de interesanta in acest sens.

 

Oferta Regatta pentru depozite si hale industriale de inchiriat

Beneficiind de profesionalismul si seriozitatea echipei de specialisti a acestei companii imobiliare de top, potentialii investitori au la dispozitie oferta Regatta pentru depozite si hale industriale de inchiriat pentru diverse zone din Bucuresti.

 

Numai pentru Otopeni au fost inregistrate pe site-ul agentiei 7 propuneri pentru hale industriale de inchiriat, oferta Regatta cu privire la astfel de tranzactii cuprinzand, de asemenea, spatii disponibile in Buftea si zonele de vest, nord-vest, sud sau sud-est.

 

Autostrada A2 dispune de 4 spatii ideale pentru depozite si hale industriale, iar pretul pentru care poate fi inchiriat un astfel de loc poate ajunge la 4  euro/mp/luna. Mentionam faptul ca orice spatii industriale de inchiriat trebuie sa indeplineasca anumite criterii, referitoare la facilitatile pe care aceste hale le pot oferi companiilor: sisteme de incalzire performante, utilitati, pardoseala de calitate si cai usoare de acces cu diverse mijloace de transport.

 

Oferta Regatta privind depozitele include o serie de hale industriale si spatii de inchiriat in zona B si nordul sau nord-estul capitalei. De asemenea, marile companii au acum  ocazia de a inchiria hale si depozite in zonele de est sau sud ale Bucurestiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.