Amaneteaza usor orice produs electronic

574
Publicitate

Daca iti doresti sa scapi rapid de problemele cu banii, dar te-ai saturat sa te tot lovesti de usi trantite in nas, vino la Royal-Amanet. Aici beneficiezi de cele mai avantajoase servicii de amanet de pe piata, comisioanele fiind mici, iar imprumuturile considerabil de mari.

Desi piata caselor de amanet este saturata de oferte, care mai de care mai atragatoare, nu te lasa usor pacalit! Sunt foarte multe societati de acest gen, care percep comisioane mari, care fac ca intreaga tranzactie sa fie una neavantajoasa pentru tine!

Publicitate

La Royal-Amanet functioneaza o politica solida de transparenta, astfel tu, ai garantia ca esti in cunostinta de cauza cu tot ce se intampla.

Unul dintre cele mai accesibile servicii oferite de Royal-Amanet este serviciul de amanet de electronice . Sa aflam mai multe!

Ce presupune serviciul de amanet electronice

Daca te intereseaza sa apelezi la serviciul de amanet de electronice, atunci cu siguranta esti interesat sa afli cat mai multe detalii.

Ca orice serviciu de acest gen si amanetul de electronice presupune existenta unui gir. In cazul de fata, girul il constituie un produs electronic acceptat de serviciul de amanet. La Royal-Amanet, prin serviciul de amanet de electronice, produsele admise sunt diverse: aparate foto & video, tablete, laptopuri, telefoane mobile, LCD-uri s.a.m.d. Singura conditie, in ceea ce priveste produsele admise, o constituie functionalitatea acestora- produsele trebuie sa fie 1005 functionale!

Pentru a se stabili valoarea imprumutului tau, trebuie efectuata o evaluare tehnica a produsului dat spre gir. Aceasta evaluare din cadrul serviciului de amanet electronice tine cont de marca, modelul si gradul de uzura al produsului tau electronic.

In numai 5 minute, intreaga evaluare este finalizata, iar tie ti se comunica valoarea imprumutului care iti revine de drept. Se semneaza contractul de amanet electronice, valabil 30 de zile, cu posibilitate de prelungire, iar tu mergi acasa cu banii promisi.

 

Mai multe informatii, gasesti pe www.royal-amanet.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.