Amplasarea si tipul semineelor

351

Un semineu traditional sau modern, ce functioneaza atat cu lemn cat si cu etanol, poate sa se potriveasca oricarui spatiul si camere atunci cand dam dovada de ceva chibzuiala si bineinteles, ingeniozitate.

 

Amplasamente ale tipurilor de seminee

 

Exista unele semine care sunt mascate intr-un volum de piatra naturala unde acestea sunt placate, acesta fiind modul ideal prin care putem sa intrerupem un sir cu rafturi si cu depozitari inzidite.

Pe de alta parte insa, pozitionarea facuta pe orizontal in privinta placilor si al acestui model o sa sustina directia impusa de catre rafturi si de aceea se va obtine o armonie vizuala.

Diverse modele de seminee si modul in care pot sa fie acestea inserate intr-un design al camerei se pot vedea atat in magazinele specializate in focare de seminee cat si in site-urile si articolele online, de specialitate.

In cazul unui semineul, acesta se foloseste ca si un obiect arhitectural ce e menit sa separe diverse spatii care au functiuni diferite, insa forma si textura materialului vor atrage o mare atentie asupra lui, ceea ce il va pune in valoare.

Semineele inguste, ce sunt pozitionate la partea inferioara a unui peretelui, reprezinta unmodel de semineu care este in centrul atentiei si care il incadreaza intr-un model decorativ elaborat, care este realizat in lemn masiv.

 

Deasemeni, focarele de seminee care au dubla deschidere si care sunt prezente in camera de zi traditionala poate sa ofere familiei chiar un dublu avantaj in sensul ca poate sa fie folosit de la interior dar si de la exterior, adica direct din curtea amenajata.

 

Lemnul si focul sunt dupa cum bine se stie, o combinatie mortala insa folosind tehnologia si tratamentele actuale, moderne, atunci realizarea unui semineu care sa aiba o masca din lemn nu va mai ridica nici un fel de probleme.

 

Un alt tip de semineu este acela care are forme rectangulare. Atat piatra slefuita cat si betonul turnat sau diverse alte materiale pot sa permita designerilor din acest domeniu sa creeze diverse forme si dimensiuni speciale, deosebite.

Un semineu ce este pozitionat la nivelul unei pardoseli spre exemplu, reprezinta o adevarata interventie minimalista aplicata intr-un interior contemporan.

Exista pe piata de specialitate si focare de seminee pe gaz, acestea oferindu-le designerilor si mai multe posibilitati in privinta amenjarii iar in cazul in care racordul la gaz nu se poate face atunci se poate opta pentru un model de semineu cu etanol.

 

Acest tip de semineu are cu siguranta toate elementele decorative ce sunt specifice unui model care este cunoscut ca fiind traditional, insa acest lucru nu inseamna ca nu poate sa arate excelent intr-o locuinta.

 

Seminee pe lemn, pe gaz si bioetanol si seminee electrice

 

Pretul unui semineu de acest fel poate sa varieze a in functie de care sunt caracteristicile si materialele din care acesta este fabricat. Specialistii si magazinele de profil ofera clientilor seminee potrivite pentru diverse bugete, de aceea semineele pot sa devina accesibile pentru mai multe categorii sociale.

 

Exista pe piata de specialitate si seminee rustice acestea fiind chiar printre cele mai cautate si mai apreciate ca modele de semineu. Acest lucru se datoreaza inclusiv faptului ca semineele rustice sunt realizate exclusiv din piatra, din calcar sau caramida rosie si lemn. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.