Analizeaza-ti in mod eficient cheltuielile companiei cu ajutorul Multifleet, aplicatia de monitorizare a flotei

383
Publicitate

Fiecare companie in parte incerca din rasputeri sa-si amortizeze cat mai bine investitiile si respectiv cheltuielile, motiv pentru care acestea ua cautata vreme indelungata solutii optime de a monitoriza comportamentul angajatilor proprii. Companiile de transport sunt in general cele mai afectate avand in vedere ca soferii indisciplinati pot atrage costuri destul de ridicate pentru o astfel de companie, fapt pentru care numeroase companii aleg astazi sa utilizeze http://multifleet.ro, o aplicatie revolutionara care monitorizeaza si transmite in timp real numeroase alerte in cazul in care apar diverse comportamente inadecvate ale soferilor.

O astfel de aplicatie desi a fost multa vreme privita cu un oarecare scepticism, in ultimii ani aceasta a reusit sa reduca substantial costurile inutile pe care inevitabil trebuia sa le suporte o companie. In general cele mai insemnate costuri care raman in urma unor soferi sunt cele survenite in urma combustibilului sau amenzilor. Pe langa acest aspect, aplicatia Multifleet ne aduce simultan si o serie de alte avantaje care pe termen lung pot reduce substantial orice cheltuiala inutila in acest sens. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje ale utilizarii unei astfel de aplicatii.

Publicitate

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le avem in momentul in care alegem aceasta aplicatie se datoreaza faptului ca ne ofera un control absolut asupra angajatilor nostri. Fara o astfel de aplicatie este destul de dificil sa putem urmarii indeaproape un comportament neadecvat, astfel ca va trebui sa suportam respectivul cost. Unul dintre avantajele aplicatiei multifleet se datoreaza faptului ca dispune de numeroase alerte care se declanseaza exact in momentul in care o neregularitate se produce. Indiferent daca un sofer circula cu o viteza peste limita permisa sau respectiv s-a abatut intr-un fel sau altul de la ruta prestabilita, aplicatia ne va alerta imediat ce unul dintre aceste lucruri se intampla. In plus, aplicatia ne poate trimite alerte si in momentul in care se stationeaza vreme indelungata cu motorul pornit.

O analiza detaliata a acestor cheltuieli se poate realiza fie individual, pe fiecare masina in parte, fie la nivel de companie, aspect care ne va ajuta fara indoiala sa evidentiem cat mai bine care este numarul cheltuielilor in acest sens si ce schimbari trebuie facute. In plus, aplicatia poate fi setata astfel incat sa ne ofere sfaturi cu privire la cele mai avantajoase rute pentru care sa optam.

 

Multifleet este una dintre cele mai complexe aplicatii de monitorizare a flotei si care vine in sprijinul companiilor care vor sa aiba posibilitatea de a analiza in detaliu comportamentele soferilor care atrag diverse cheltuieli. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.