Analizoare de biochimie cu o tehnologie avansata

569
Publicitate

Analizoarele sunt intalnite in orice cabinet medical, clinica sau spital. Acestea ajuta in analizarea diferitelor tipuri de probe, cu scopul ca acestea sa fie utilizate in procesul de diagnosticare si tratament. Printre cele mai utilizate analizoare intalnim analizorul de biochimie, analizorul de chemiluminiscenta, analizorul de imunologie si analizorul de hematologie.

Analizorul de biochimie este printre cele mai frecvent utilizate aparaturi medicale din cadrul unei institutii sanitare. Acesta poate analiza diferite tipuri de probe si scoate rezultate cu privire la biochimia acesteia.

Publicitate

Furnizori importanti de echipamente medicale profesionale

Analizand piata furnizorilor de aparatura medicala din Romania, am intalnit firma Proton, o companie care dispune de o gama variata de aparatura medicala de ultima generatie, care se adreseaza atat micilor clinici si cabinete medicale, cat si marilor centre sanitare. Produsele comercializate sunt unele care apartin unor fabricanti importanti la nivel mondial si sunt puse la vanzare la preturi foarte bune, chiar cu discounturi semnificative obtinute in cazul unor parteneriate pe termen lung.

Analizoarele de biochimie intalnite pe website-ul proton.com.ro sunt unele care respecta cele mai exigente criterii de selectionare si calitate.

Functionalitate celor mai performante analizoare de biochimie este una destul de simpla, care necesita doar apasarea unor taste pentru a actiona diferite functionalitati. Printre cele mai importante aspect de care trebuie sa ti cont atunci cand analizezi sau doresti sa cumperi un analizor de biochimie la un pret bun sunt:

  • Curatarea acului automat pentru evitarea contaminarii
  • Analizarea probelor prin simpla apasarea a unui buton
  • Schimbarea modului de sange capilar in sange integral
  • Sistem de pornire automata si functionare 24 de ore
  • Diagnosticarea automata a probelor
  • Gradul de acuratete al testelor

In ceea ce priveste costul unui astfel de produs, trebuie sa ti cont ca un analizor de biochimie are preturi ridicate, undeva peste pragul de 5000 euro. Diferentele de pret sunt date de functionalitatile acestuia, cat si de parametrii tehnici sau acuratetea analizorului.

analizor-biochimie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.