Analizoare de hematologie profesionale

540
Publicitate

Tehnologia in orice institutie mediacala a ajuns sa fie un aspect foarte important. Acesta impreuna cu exprienta medicului sunt cele care fac ca tratamentul pacientilor si diagnosticare sa fie mult mai usoara.

Publicitate

Analizoarele sunt unele din cele mai frecvent utilizate de catre medici, ele ajuta in analizarea rapida a diferitelor probe. Cele mai cunoscute analizoare sunt cele hemtalogice, imunologice sau biochimice.

Utilizarea analizoarelor de hematologie

Hematologie este sectiunea din medicina care se ocupa cu diagnositicare si tratarea diferitelor afectiuni sangvine. Aceste analizoare de hematologie ajuta foarte mult in identificarea rapida a unor parametrii. Acum exista, modele de analizor hematologic automat, care poate identifica parametrii ceruti in aproximativ 20 de secunde.

Acest analizor hematologic automat, cu rezultate rapide este utilizat destul de des in cadrul centrelor de colectare de sange. Oricarui donator inainte de a face recoltarea de sange, ii este prelevata o proba sangvina, care este introdusa mai apoi intr-un analizor de hematologic, in care sunt verificati aproximativ 20-30 de parametrii esentiali.

Dotarea centrelor medicale cu analizoare performante

Orice cabinet medical, spital sau clinica, trebuie sa aiba in dotare macar un analizor hematologic. Piata furnizorilor de aparatura medicala nu este una atat de mare, insa solutii de achizitie exista. Proton, este unul din furnizorii de echipamente medicale din Bucuresti care ofera solutii atat pentru micile cabinete medicale, cat si pentru spitale private si de stat.

Acest furnizor de apartura medicala aduce un plus de tehnologie in ceea ce priveste sectiunea de analizoare de hematologie, gasind produse care dispun de o tehnologie automata de analizare a peste 30 de parametrii.

Avand in vedere ca aceste analizore nu sunt deloc unele ieftine, acest furnizor de echipamente medicale este deschis la parteneriate pe termen lung, bazate pe recurenta sau pe comenzi de volum. Prin intermediul acestor parteneriate poti beneficia de discount-uri considerabile, dar si de performanta.

analizor hematologie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.