MAGAZINE-ONLINE
/
BUCURESTI

SC Adira Labels SRL
Magazin de haine online pentru barbati

Adira Labels SRL este o companie textila, din Romania, cu o experienta de 15 ani, care produce si comercializeaza en gros si en detail haine pentru barbati.

Compania (PRODUCATOR SI DISTRIBUITOR UNIC) isi vinde produsele sub brand-ul propriu – DON, si ofera clientilor sai o linie completa de pantaloni, camasi, sacouri, jachete, paltoane, jeans, tricouri, incaltaminte si accesorii.

In aprilie 2014, compania a lansat in Romania brandul DON, initial exclusiv online, prin site-ul www.don-men.com, si a cunoscut o crestere semnificativa, brandul fiind promovat de cele mai importante posturi de televiziune in emisiunile de maxima audienta si de numeroase vedete din showbiz.

Datorita numeroaselor cereri, brandul DON este acum comercializat si in sistem en gros, doar pentru magazinele fizice din Romania si din strainatate.

SC Adira Labels SRL ofera clientilor sai tot suportul necesar pentru promovarea brandului DON, precum si numeroase beneficii la achizitionarea produselor sale. Toate produsele DON sunt fabricate in Istanbul.

Read More
Address
Str. Washington, nr. 15, sector 1, Bucuresti
Phone 1
Phone 2
Keyword
CAMASI, camasi barbati, costume barbati, geci barbati, geci barbati de iarna, HAINE, magazin online haine, paltoane barbati, pantaloni barbati, productie haine, pulovere barbati, sacouri barbati, tricouri barbati
Amenities not found.