Title
SC Adira Labels SRL
Categoria
Listing Categories
MAGAZINE-ONLINE
Judetul
Listing Location
BUCURESTI
Adaugat pe:
Recenzi
Descriere

Adira Labels SRL este o companie textila, din Romania, cu o experienta de 15 ani, care produce si comercializeaza en gros si en detail haine pentru barbati.

Compania (PRODUCATOR SI DISTRIBUITOR UNIC) isi vinde produsele sub brand-ul propriu – DON, si ofera clientilor sai o linie completa de pantaloni, camasi, sacouri, jachete, paltoane, jeans, tricouri, incaltaminte si accesorii.

In aprilie 2014, compania a lansat in Romania brandul DON, initial exclusiv online, prin site-ul www.don-men.com, si a cunoscut o crestere semnificativa, brandul fiind promovat de cele mai importante posturi de televiziune in emisiunile de maxima audienta si de numeroase vedete din showbiz.

Datorita numeroaselor cereri, brandul DON este acum comercializat si in sistem en gros, doar pentru magazinele fizice din Romania si din strainatate.

SC Adira Labels SRL ofera clientilor sai tot suportul necesar pentru promovarea brandului DON, precum si numeroase beneficii la achizitionarea produselor sale. Toate produsele DON sunt fabricate in Istanbul.

Întrebări frecvente

Daca autorul nu are nici o informatie afisata, va sugeram sa il contactati folosind informatiile de contact

Magazinul nostru online este deschis non stop!
Daca un produs nu se potriveste va returnam produsul in cel mai scurt timp.
Recenzii
5.0
1 Review
Servicii
100.0%
Calitate
100.0%
Suport
100.0%
Locatie
0.0%
Informatii de contact
Contact Phone 1
Address
AdresaStr. Washington, nr. 15, sector 1, Bucuresti
Listing Keyword
Cuvinte cheieCAMASI
Harta google