Title
Agentia imobiliara Regatta despre piata de inchirieri apartamente de lux din Bucuresti
Categoria
Listing Categories
AFACERI
Judetul
Listing Location
BUCURESTI
Adaugat pe:
Recenzi
0
  Descriere

  Desi prezinta cerinte mult mai flexibile ca in cazul tranzactiilor de vanzare, piata de inchirieri apartamente de lux din Bucuresti evidentiaza, ca urmare a tendintelor pietei, o serie de particularitati.
  Potrivit propriilor statistici, specialistii agentiei imobiliare Regatta ce activeaza in segmentul premium ofera o analiza a inchirierilor de apartamente de lux in Bucuresti.

  Desi mai putin afectat de efectele recesiunii, segmentul inchirierilor de apartamente de lux a inregistrat pe perioada crizei atat o scaderea a cererii cat si o reducere a preturilor. Cu toate acestea, dupa semnele de redresare evidentiate in 2013, anul acesta aduce o revenire spectaculoasa a cererii, apartamentele fiind inchiriate, dupa cum o confirma si specialistii Regatta pentru sume superioare celor agreate in trecut.

  Desi procentual, preturile urmeaza ca si in cazul inchirierii apartamentelor din alre segmente in Bucuresti o crestere in jurul valorii de 20%, acestea par mai ridicate ca urmare a relatiei direct proportionale cu valoarea imobilului.

  Potrivit specialistilor din echipa Regatta Imobiliare, chiriasii apartamentelor de lux sunt diplomatii detasati la Bucuresti si membrii comunitatii expati, angajati ai companiilor multinationale in special din sectoarele bancar, petrolier, retail sau farmaceutic.
  Ei se indreapta spre inchirierea de apartamente care sa le asigure acces facil spre misiunile diplomatice, regasite in special in zonele ultracentrale ale Capitalei sau spre centrele business ale mediului corporatist, intre care se disting cele din Pipera, Soseaua Fabrica de Glucoza, Barbu Vacarescu sau Nicolae Caramfil. Astfel, pentru piata de lux s-au evidentiat ca zone cautate Herastrau, Primaverii, Baneasa, Pipera, Dorobanti, Capitale, Kiseleff, unde apartamentele cu suprafete ce variaza intre 180 si 200mp sunt disponibile spre inchiriere pentru sume intre 2500 si 4000Euro.

  Un aspect interesant este dat de tendinta de alegere a apartamentelor nemobiliate, optiune explicata de specialistii Regatta Imobiliare de durata considerabila de inchiriere, ce se intinde de la 2 la 4 ani.

  Pentru o rezidenta considerabila, majoritatea chiriasilor segmentului de lux, opteaza spre includerea propriului mobilier, adesea transportat din tara de domiciliu.

  Întrebări frecvente

  Daca autorul nu are nici o informatie afisata, va sugeram sa il contactati folosind informatiile de contact

  Recenzii
  0
  0 Reviews
  Servicii
  0.0%
  Calitate
  0.0%
  Suport
  0.0%
  Locatie
  0.0%
  Informatii de contact
  Contact Phone 1
  Tel:
  Website
  Website
  Email
  Email
  Address
  Nici o informatie
  Listing Keyword
  Nici o informatie
  Harta google