Avantaje pentru achizitia unei case in Pipera din Bucuresti

  0
  281

  Summary

  • Avantaje pentru achizitia unei case in Pipera din Bucuresti 1 Authority
  • CategoryIMOBILIARE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email : office@regatta.ro
  • Address : Puskin, nr 30
  • Contact Phone 1 : (+4) 021.232.90.88
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Cererea pentru case in zona Pipera a inregistrat o crestere cu 15% doar in primul semetru, aceste proprietati prezentand acelasi potential investitional incluse sau nu in segmentul premium. Am discutat cu echipa Regatta despre atributele ce impugn avantajele competitive ale ofertei de case din Bucuresti spre deosebire de alte zone emergente din Capitala sau din localitatile satelit ale Bucurestiului.

  1. Principalele avantaje ale ofertei de case din Pipera sunt confirmate de conexiunile rapide cu unele dintre cele mai importante centre de afaceri ale Capitalei, cat si spre zona de Nord a Bucurestiului si pentru clienti din comunitatea expat, spre aeroport.
  2. Dezvoltarile de case si vile din zona Pipera includ proprietati ce urmeaza o arhitectura contemporana, o compartimentare inteligenta si o ergonomie a spatiilor.
  3. Zona Pipera prezinta un grad redus al poluarii comparativ cu alte pozitionari, acest argument fiind unul dintre cele mai des invocate la cumpararea unei case potrivit echipei Regatta.
  4. Unul dintre realele avantaje competitive ale ofertei de case din Pipera este dat de curtile generoase, ce pot fi rar intalnite la proprietati din alte zone ale Capitalei.
  5. Clientii din comunitatea expat opteaza pentru case din Pipera influentati inclusiv activitatea unora dintre cele mai apreciate institutii de invatamant international din Capitala.
  6. Un aspect ce a convins cat mai multe familii spre achizitia unei case in aceasta zona este dat de criminalitatea redusa din Pipera comparativ cu pozitionari ce prezinta oferte similar in Bucuresti.
  7. Achizitia unei case reprezinta o strategie inclusive pentru investitorii ce doresc sa dezvolte diverse proiecte antreprenoriale care sa deserveasca pietei comunitatii din zona Pipera, converisa unei proprietati pentru o astfel de destinatie asigurand atat expunerea in fata potentialilor client, cat si discretia ceruta de astfel de concdepte.
  8. Potrivit portofoliului Regatta Imobiliare oferta de case din Pipera include preturi de la 140 000 E la 1,5 milioane E, o suprafetele variind de la 220mp la 800 mp.

  Location

  StreetView