Avantajele inchirierii unui spatiu comercial cu trafic redus

  0
  282

  Summary

  • Avantajele inchirierii unui spatiu comercial cu trafic redus 1 Authority
  • CategoryIMOBILIARE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Stim toti ca unui dintre cele mai importante criterii in alegerea unei oferte de inchiriere a unui spatiu comercial este exact traficul.
  Cum cele mai multe spatii in zone cu trafic mai redus, firmele au de ales intre un pret mai redus al chiriei si profitabilitatea afacerii lor.
  Iata cateva tipuri de afaceri pentru care inchirierea unui spatiu comercial cu trafic intens auto si pietonal nu este principalul atuu.

  Spatii comerciale pentru Magazine de lux

  Avand drept angajament discretia si dedicand in multe cazuri chiar sesiuni de private shopping, magazinele de lux trebuie sa urmeze o amplasare deosebit de selecta si de accesibila, dar care sa nu confere spatiului o vizibilitate excesiva.
  Cu toate acestea, magazinele de lux trebuie sa asigure servicii de valet parking pentru care trebuie sa indeplineasca anumite cerinte de suprafata a curtii.

  Spatii comerciale pentru magazine de nisa

  Adresandu-se unei categorii delimitate de consumatori, functionand in special prin tranzactii B2B, neexcluzand insa clientii individuali, magazinele de nisa urmeaza strategia unei promovari concentrate, fiind reperate in publicatiile de anunturi sau pe Internet.

  Necomunicand unui public larg, ele nu necesita beneficiile aduse de vizibilitatea fizica a spatiului.
  Din aceasta arie pot fi mentionate magazinele de aparatura audio-video, de tehnica medicala, dotari saloane infrumusetare, sali fitness, accesorii de remediere a problemelor ortopedice, etc.

  Spatii comerciale pentru magazinele specializate

  Chiar daca vizeaza un public eterogen, ca urmare a frecventei achizitiilor, necomercializand bunuri FMCG, anumite magazine precum cele de mobilier, aparatura sanitara, covoare, etc impugn cerinte de spatiu si nu neaparat de vizibilitate, aspect ce nu le influenteaza puternic deschiderea spre client.
  Mai mult decat atat, aceste proiecte nu prezinta cerinte stricte de pozitionare, anumite zone ale capitalei, cum ar fi Valea Cascadelor capatand acea notorietate sub care devin intaia alegere a persoanelor ce cauta o astfel de oferta.

  Spatii comerciale pentru restaurante si ceainarii

  Atmosfera intima si discretia reprezinta unele distre aspectele ce recomanda restaurantele dincolo de meniu si servire, aceste trasaturi garantand o deschidere atat spre promovarea spatiului drept loc de intalnire cu parteneri de afaceri, cat si drept optiune pentru seri romantice.

  In acelasi timp ceainariile sunt alese pentru amplasarea retrasa, menita a garanta relaxarea in liniste, eventual in conexiune cu natura.

  Spatii comerciale pentru cluburi de teatru

  Deosebit de populare prin simbioza dintre o cafenea si o sala de spectacol, cluburile de teatru, ce dincolo de arta dramatica pot oferi inclusiv programe de stand up comedy functioneaza adesea in baza referintilor convinsi de atmosfera si nu neaparat de clientii atrasi de accesibilitatea locului.

  Spatii comerciale pentru galerii de arta

  Inaugurarea unei galerii de arta adesea nu ne conditioneaza de spatiu cat in special de cerintele de iluminare menite a valorifica lucrarile expuse.
  Sub acelasi principiu pot fi deschise si magazinele de antichitati.

  Location

  StreetView