Botezul unui copil este un eveniment unic

  0
  254

  Summary

  • Botezul unui copil este un eveniment unic 1 Ion Cost
  • CategoryAFACERI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Botezul unui copil este un eveniment unic, chiar daca, la o privire frugala este asemanator cu atatea altele. Unicitatea sa rezida din unicitatea personajului principal, copilul. Indiferent de natura celui mic, baietel sau fetita, el merita toata atentia si consideratia noastra. In virtutea unor astfel de adevaruri accesoriile personalizate sau cele create manual aduc un plus binemeritat de originalitate.
  Incepand cu marturiile de botez, lumanarile sau hainutele cu monograma aproape oricare dintre grupele de accesorii necesare pentru buna organizare si desfasurare a unui botez pot capata o nota personala fie prin inserarea numelui si a datei la care are loc evenimentul, fie prin alegerea unei semnaturi personale, amprenta palmara a celui mic de exemplu. Mai sunt posibile si alte moduri de a personaliza evenimentul insa acestea par cel mai la indemana. Prajiturelele sau ciocolatelele de bun venit servite invitatilor, in forma primei litere din numele copilului, poate fi un al doilea pas in procesul de personalizare a botezului dupa invitatiile cu forme atipice, scrise intr-un mod colocvial. Nu pot fi uitate nici cruciulitele, butaforiile haioase sau suporturile care sustin cartile de vizita cu numele invitatilor si locul care le este destinat .
  Cat despre decorarea salii in care va avea loc petrecerea data in cinstea micutului si aceasta poate capata o tenta personalizata, decorul general fiind foarte important . Multele idei ale concura. Decideti de la inceput daca vreti ca darul oferit sa stea pe o etajera sau in lada de jucarii sau in sifonier. O ultima parere de care puteti sa tineti cont este aceea conform careia personalizandu-va cadoul veti fi prezent mai des in viata micutului decat daca lasati ceea ce ati oferit sa ramana ceva anonim la fel ca multe altele. Modalitatile de a personaliza un cadou pentru botez sunt atat de variate incat este greu sa va decideti asupra modalitatii pe care o veti adopta. De ce sa va puneti amprenta personala asupra cadoului? Prin acest lucru transmiteti faptul ca persoana careia este adreat darul chiar inseamna ceva pentru voi. Amprenta distincta care va reprezinta va fi pe viitor un moment de bucurie pentru cel ce primeste cadoul pentru ca va va recunoaste stilul.

  Location

  StreetView

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.