Title
Cabinet avocat mediator Anne Marie Teodorescu
Categoria
Listing Categories
AFACERI
Judetul
Listing Location
BUCURESTI
Adaugat pe:
Recenzi
0
  Descriere

  Biroul Avocat Mediator Anne Marie Teodorescu este autorizat în conformitate cu Legea nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator.

  Biroul Avocat Mediator Anne Marie Teodorescu este deschis tuturor persoanelor care se afla în conflict, în faza de judecata sau înaintea acesteia.

  Biroul Avocat Mediator Anne Marie Teodorescu se distinge prin eficienta, competenta profesionala si loialitate fata de clientii sai. Prin capacitatea noastra profesionala, prin neutralitate, impartialitate, confidentialitate si prin tehnici de comunicare eficiente dirijam
  procesul pentru o solutie favorabila partilor participante.

  Obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostri calitatea procesului de mediere printr-o înalta competenta.

  Ne place sa credem ca serviciile noastre de mediere vor fi întotdeauna o îmbinare a multiplelor cunostinte în domeniul juridic, având drept principal scop satisfacerea nevoilor clientilor nostri.

  Mediatorul construieste o atmosfera pozitiva, de încredere, din primul moment în care partile pasesc în biroul sau si mentine aceasta atmosfera pe toata durata sesiunilor de mediere.

  Biroul nostru, situat în plin centrul Bucurestiului, va pune la dispozitie un spatiu deosebit, care asigura confidentialitatea desfasurarii medierii si accesul deosebit de usor al clientilor la sediul nostru.

  Întrebări frecvente

  Daca autorul nu are nici o informatie afisata, va sugeram sa il contactati folosind informatiile de contact

  Recenzii
  0
  0 Reviews
  Servicii
  0.0%
  Calitate
  0.0%
  Suport
  0.0%
  Locatie
  0.0%
  Informatii de contact
  Contact Phone 1
  Address
  AdresaStr. Berzei nr.9B, ap. 4, Sector 1, Bucuresti, România
  Listing Keyword
  Nici o informatie
  Harta google