CARPATI TRAVEL

  0
  285

  Summary

  • CARPATI TRAVEL 1 PREDA VIOREL
  • CategoryTURISM
  • Location ARGES

   Details

  • Website : WWW.CARPATITRAVEL.RO
  • Email : OFFICE@CARPATITRAVEL.RO
  • Address : Pitești, Str. Vasile Milea Nr. 4
  • Contact Phone 1 : 0248218100
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  PARIS AUTOCAR

  de la 359 €

  8 ZILE – Viena, Salzburg, Munchen, Strasbourg, Paris, Versailles, Valea Loarei
  Fontainebleau, Reims, Luxembourg, Heidelberg, Nurnberg, Abatia Melk

  Ziua 1
  BUCURESTI – BUDAPESTA (895 km)
  Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara Christian Tour, Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

  Ziua 2. VIENA – SALZBURG
  MUNCHEN (640 km)
  Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg (exterior),Domul Sf. Ştefan, Opera. Deplasare în Salzburg, oraşul muzicii, pentru un tur pietonal: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Plecare spre Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria şi Frauenkirche. Cazare la o pensiune din zona Salzburg – Munchen.

  Ziua 3 MUNCHEN – STRASBOURG
  PARIS (795 km)
  Mic dejun. Plecare spre capitala Alsaciei, Strasbourg, unde se vizitează Catedrala care domină oraşul cu silueta sa. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France şi Consiliul Europei. Deplasarea continuă către Paris unde sosim în cursul serii şi începem vizitarea oraşului cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L’Arc de Triomphe, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.

  Ziua 4 PARIS – VERSAILLES (80 km)
  Mic dejun. Dimineaţă se vizitează somptuosul Palat de la Versailles (fără acces in grădini). La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuăm vizitarea: Şcoala Militară şi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L’lIle de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Urmează Panteonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigale, de unde urcăm spre Sacre Coeur şi Montmartre. Cazare la Paris.

  Ziua 5 PARIS – FONTAINEBLEAU
  VALEA LOAREI (420 km)
  Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Paris pentru explorarea oraşului pe cont propriu. Pentru cei pasionaţi sugerăm o excursie la

  Disneyland (deplasarea se face cu RER). În Paris nu rataţi Muzeele Luvru şi d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, Croaziera pe Sena şi bineînţeles ascensiunea în Turnul Eiffel. Opţional (10 euro) excursie la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loarei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.

  Ziua 6 REIMS – LUXEMBOURG
  HEIDELBERG – NURNBERG(795 km)
  Mic dejun. Plecare spre Germania, cu oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrală, locul de încoronare a Regilor Franţei. Continuăm spre Luxembourg pentru a vizita Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. Urmează frumosul oraş medieval Heidelberg cu un superb castel şi cea mai veche Universitate din Germania. Cazare la Nurnberg.

  Ziua 7 NURNBERG – ABATIA MELK
  BUDAPESTA (730 km)
  Mic dejun, La Nurnberg începem turul de oraş: Zidurile de incintă cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piaţă cu Schoner Brunnen, Biserica Sf. Sebaldus şi Citadela Oraşului. Plecare spre Ungaria. Pe traseu, scurtă oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Opţional, croazieră fără cină (14 €) pe Dunăre (+ 15 € supliment pentru cina), având inclus şi un tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare la Budapesta.

  Ziua 8. BUDAPESTA
  BUCUREŞTI (895 km)
  Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale

  Location

  StreetView