Casele, mai cautate la vanzare decat apartamentele

  0
  242

  Summary

  • Casele, mai cautate la vanzare decat apartamentele 1 Authority
  • CategoryIMOBILIARE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 : 0722452292
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Suprafetele mai generoase si intimitatea mai mare, au generat tot mai multi clienti pentru casele oferite spre vanzare in detrimentul apartamentelor. Regatta Imobiliare ne spune care sunt avantajele pentru care clientii aleg casele de vanzare in detrimentul apartamentelor.

  Casele dispun de o suprafata mai mare

  In primul rand, un avantaj care face ca ofertele de vanzare de case se vand din ce in ce mai mult este faptul ca beneficiaza de o suprafata mai mare. De asemenea, foarte importanta este si existenta unei curti, aceasta atragand clientii ca un magnet.

  Independenta fata de vecini

  Independenta fata de vecini, prin obtinerea discretiei si a linistii reprezinta principala motivatie ce a impulsionat vanzarea de case in dezvoltarea orasului, indiferent de contextul economic traversat.
  Sub pulsul orasului, cumparatorii de case au optat pentru zone cat mai aerisite, un aspect favorabil fiind si pozitionarea acestora in apropierea centrelor business.

  Zonele de case sunt mai linistite

  Asadar, aceasta tendinta spre achizitionarea de case in favoarea apartamentelor a contribuit la dezvoltarea unor zone precum Pipera, Sisesti sau Corbeanca, potrivit specialistilor Regatta Imobiliare . Cererea pentru case de vanzare in zonele centrale si ultracentrale nu este afectata de aceasta tendinta, o asemenea pozitionare fiind in special agreata de firme ce isi stabilesc birourile in aceste imobile, favorizate fiind de accesul rapid la reteaua de transport public.

  Costurile sunt ceva mai mari la case

  Cu toate acestea, suprafata drept criteriu esential ce influenteaza vanzares caselor in favoarea apartamentelor prezinta inconvenientul costurilor mai ridicate de intretinere, cheltuieli exprimate atat material, cat si in eforturile dedicate curateniei si mentenantei cladirii si a curtii, adesea convertite intr-o gradina, teren de joaca sau gratar.

  Siguranta implica de asemenea eforturi sporite in interiorul unei case, spre deosebire de apartamentele ce pot fi securizate doar prin inchiderea usii. Dincolo de sigurata inspirata de pozitionarea casei, conditie determinanta a vanzarii dupa cum afirma specialistii Regatta Imobiliare, cumparatorii investesc adesea in tehnica de supraveghere video, sisteme de alarma sau contracte cu firme de paza.
  Nu in ultimul rand, un aspect deosebit de important se regaseste in impozitele superioare datorate pentru case spre deosebire de apartamente.

  Location

  StreetView