Ce este zeolitul terapeutic?

  0
  252

  Summary

  • Ce este zeolitul terapeutic? 1 cristi s
  • CategoryAFACERI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : http://100produsenaturiste.ro
  • Email :
  • Address : Bucuresti, Romania
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  In ultimii ani piata romaneasca de produse naturiste s-a dezvoltat foarte mult. Au aparut diverse suplimente alimentare, unele cunoscute din vechime, altele descoperite recent de cercetatorii din medicina alternativa.

  zeolit
  zeolit

  Printre produsele naturiste care se gasesc azi pe piata din Romania se afla la loc de frunte zeolitul. Numele de zeolit a fost dat de către mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt şi vine din greaca veche, unde zeo înseamnă „a fierbe”, iar lithos înseamnă „piatră”. Deci zeolitul ar însemna în traducere etimologică „piatra care fierbe”, aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interacţiune dintre lava încinsă şi apa mării.

  Proprietatile acestui mineral sunt: elimină metalele grele, decontaminant radioactiv, imunostimulent, anticancerigen, detoxifiere. De asemenea, zeolitul este un excelent antitumoral deoarece odată ajuns în organism se ataşează de celulele maligne pe care le distruge, stimulând totodată activitatea sistemului imunitar. Se recomandă ca zeolitul să fie administrat în tratamentul clasic pentru cancer, reducând semnificativ efectele secundare cumplite care apar de obicei în tratamentele oncologice clasice.

  Datorită structurii de fagure a clinoptilolitului, activ zeolit atrage şi absoarbe metalele grele şi toxinele încărcate pozitiv, fără a elimina însă electroliţii benefici şi vitali. Acest fenomen este cunoscut sub numele de “schimb cationic” şi are o mare capacitate de schimb de cationi care oferă multe beneficii pentru sănătatea corpului. Acumularea toxinelor duce la apariţia acidozei în organism, astfel că zeolitul pe lângă eliminarea toxinelor, restabileşte şi nivelul PH-ului. Zeolitul ajută la echilibrarea nivelului de PH din organism prin limitarea acidităţii, iar astfel este un real ajutor în boli precum hiperaciditate, artrită sau candidoză şi contribuie, totodată, la creşterea cantităţii de oxigen şi implicit a nivelului energetic. Zeolitul normalizează secreţiile digestive şi are un efect benefic asupra ţesuturilor epiteliale care protejează stomacul.

  Location

  StreetView