Congelator Arctic vertical pe eGood.ro

  0
  232

  Summary

  • Congelator Arctic vertical pe eGood.ro 1 Radu Catalin
  • CategoryELECTRICE-ELECTRONICE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address : B-dul. Eroilor (fosta Sos. Stefanesti), nr.4, judetul Ilfov, Voluntari, România
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Daca doriti sa cumparati un congelator Arctic eGood.ro este o alegere potrivita, categoria de congelatoare cuprinzand 65 de produse de la brand-uri importante.
  In continuare va prezentam un congelator vertical marca Arctic, pe care il puteti gasi la cel mai bun pret doar in magazinul online eGood.

  Cu un volum brut de 127 de litri si un volum util de 117 litri, congelatorul Arctic dispune si de 3 sertare si un compartiment de congelare rapida.
  Dimensiunile congelatorului vertical comercializat pe eGood.ro sunt urmatoarele: inaltime 2cm, latime de 55cm si adancime de 60cm.

  Din punctul de vedere al consumului de energie, acest congelator se comporta cat se poate de bine, avand un consum de 210 kWh/an, congelatorul incadrandu-se in clasa energetica A+.

  Alte detalii tehnice:
  Acest congelator vertical de la brand-ul Arctic are un sistem static de racire, consum energetic zilnic de 0.57 kw/24 h, clasa climatica SN-T, nivel de zgomot de 40 dB, congelatorul beneficiind si de un panou de control cu leduri.

  In ceea ce priveste capacitatea totala pentru acest congelator Arctic, aceasta este de 127 l, capacitatea totala neta fiind de 117 l.
  Congelatorul are sistem de decongelare manual, capacitate de decongelare de 10 kg/24 h, autonomie de conservare fara curent electric de 18 ore, functie de congelare rapida, congelatorul marca Arctic vertical beneficiind de o tava mare de gheata si una mai mica.

  Termentul de garantie standard pentru produsul congelator Arctic vertical comercializat de eGood.ro, existand posibilitatea de ahizitionare a unei garantii optionale.

  Location

  StreetView