Criterii de alegere a calculatorului second hand

  0
  308

  Summary

  • Criterii de alegere a calculatorului second hand 1 Stefan Baiceanu
  • CategoryBIROTICA-CALCULATOARE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  In ultimul timp, tot mai multi oameni aleg sa isi achizitioneze un calculator second hand decat unul nou. Care este motivul? Unul foarte simplu, si anume costurile sunt mult mai mici. Producatorii care repara, verifica, remonteaza un astfel de calculator vor avea si mari oferte pentru clientii lor. Ca si in cazul in care dorim sa achizitionam un calculator nou, si in cazul cumpararii de calculatoare second hand, ne confruntam cu o serie de probleme legate de informatiile pe care trebuie sa le stim sau pe care trebuie sa le cerem in momentul in care hotaram sa facem o astfel de achizitie. In cazul in care ne indreptam atentia catre un calculator second hand, trebuie sa cunoastem o serie de elemente esentiale.

  Trebuie sa avem in vedere faptul ca este necesar sa verificam cu atentie daca functiile sau calitatile unui astfel de calculator corespund fiecarei notari care s-a facut in dreptul componentelor calculatorului. Un alt aspect pe care trebuie sa il cunoastem si, implicit, sa il si respectam este studierea cu atentie a exteriorului calculatorului. In cazul in care acesta are numeroase zgarieturi, lovituri, denivelari ale materialului din care a fost confectionat, atunci este vorba despre o problema ceva mai grava iar calculatorul, in mod evident, nu va fi unul rezistent, astfel incat singura optiune este sa ne indreptam spre un altul. In centrele specializate care se ocupa cu comercializarea acestui tip de calculatoare, exista si posibilitatea combinarii unor componente ale calculatorului, spre exemplu putem achizitiona unitatea si monitorul care vor fi la un pret mult mai mic decat in magazinele cu produse de acest gen, dar noi.

  Pretul unor astfel de produse second hand pot ajunge chiar si la un sfert din pretul afisat in magazine pentru acelasi tip de produse, insa noi de aceasta data. Acest tip de calculatoare second hand pot fi achizionate fie din magazine ce se ocupa cu vanzarea acestor produse, unde clientii pot cere o serie de informatii in legatura cu produsele pe care urmeaza sa le cumpere,fie mai exista posibilitatea de a cumpara calculatoare second hand de pe internet, adica prin comenzi online. In acest ultim caz este nevoie ca cel ce cumpara sa acorde incredere maxima vanzatorului.

  In cazul in care se comanda online atunci produsul se va trimite prin curier rapid iar verificarea produselor comandate nu se va putea realiza cu atentie si intr-un timp necesar, astfel incat se prefera mai degraba o achizitie dint-un magazin specializat de unde toate produsele pe care dorim a le cumpara pot fi atent studiate. Acest tip de produs este, in general, preferat de parinti pentru copii. Acestia dorind sa se joace si sa se familiarizeze cu calculatorul, tastatura, mouse-ul si alte componente, nu necesita un calculator sofisticat sau cu functii multiple, este necesar sa aiba un design placut si sa functioneze corect pentru toate functiile pentru care a fost creat.

  In cazul in care ne decidem sa cumparam un calculator second hand, este necesar sa avem cu noi o persoana specializata in domeniu pentru a ne ghida spre un produs bun. Producatorii de astfel de produse ofera, pe langa preturi mici, si garantii de 2-3 luni sau, in unele cazuri, chiar si un an.

  Location

  StreetView