Cum sa ai grija de laptop mai eficient

  0
  360

  Summary

  • Cum sa ai grija de laptop mai eficient 1 Mihai Florea
  • CategoryCALCULATOARE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : http://www.depanarelaptop.ro
  • Email : cristyansava@gmail.com
  • Address :
  • Contact Phone 1 : 0314251333
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Subiectul reparatiilor unui laptop este destul de larg avand in vedere numarul posibilelor defectiuni care pot aparea la nivelul acestuia, insa daca ar fi sa incercam o categorizare, numarul defectiunilor pare sa nu mai fie la fel de mare. Astfel, exista defectiuni care fac parte din categoria hardware, si alte defectiuni care fac parte din categoria de software. Orice service specializat pe reparatii de laptop se ocupa atat de partea de software a unui laptop cat si de partea de hardware, astfel incat nu exista posibilitatea ca atunci cand apelezi la un service specializat pe acest domeniu cu o problema legata de exemplu de display-ul laptop-ului, cei de acolo sa te refuze pe motive ca nu stiu ce sa faca.
  Cele mai comune defectiuni care pot aparea la un laptop sunt asadar clasificate in doua mari categorii, cea hardware si cea software. Fiindca nu le-am abordat in amanunte e posibil ca unii cititor sa nu inteleaga ce este cu fiecare categorie si ce le face sa fie diferite. In timp ce partea de hardware a unui laptop reprezinta tot ceea ce inseamna componente fizice, partea de software face referinta la totalitatea aspectelor care tin de sistemul de operare, cum ar fi instalarea/ dezinstalarea insusi a sistemului de operare, instalarea/ dezinstalarea programelor sau a jocurilor, devirusarea si asa mai departe. In general problemele ce tin de software sunt relativ mai usor de rezolvat, mai putin costisitoare, si prin urmare mai putin grave decat problemele legate de hardware. Exista si cateva exceptii, cum este cazul serviciilor legate de mentenanta, curatarea de praf a coolerelor si ventilatoarelor nu este nicidecum costisitoare, si poate si problemele legate de niste mufe, cum ar fi cea de la alimentare sau de la placa de sunet.
  Poate cele mai frecvent intalnite probleme cu care un service specializat pe reparatiile de laptop au de rezolvat sunt legate de display-ul sau ecranu unui laptop, iar acest lucru nu este de mirare, intrucat aceasta partea este poate cea mai vulnerabila componenta a unui laptop. Acesta este foarte usor de lovit, de spart, de crapat, multe accidente sunt legate de expunerea display-ului la substante lichide care se pot infiltra in diverse orificii si defecta semnificativ ecranul. Pe de cealalta parte mai exista si problemele legate de luminozitatea display-ului care cu toate ca poate fi legata de anumite aplicatii care controleaza acest lucru, in acelasi timp poate fi influentata si de calitatea invertorului. Folositi acest site. Daca acesta se defecteaza, si luminozitatea display-ului scade dramatic, ceea ce scade posibilitatea de a folosi la orice fel de activitate laptop-ul.
  In concluzie cu toate ca este un dispozitiv electronic foarte vulnerabil, laptop-ul ramane in continuare unul dintre cele mai importante evolutii ale computerului personal, intrucat ofera mobilitate.

  Location

  StreetView