Decapant pentru Vopsele si Adezivi EMEX CM CLEANER

  0
  247

  Summary

  • Decapant pentru Vopsele si Adezivi EMEX CM CLEANER 1 Emex Romtehnochim
  • CategoryAFACERI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : http://www.emex.ro
  • Email : promo@romtehnochim.ro
  • Address : Soseaua Giurgiului Nr. 288
  • Contact Phone 1 : 0214570646
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Solutia de Decapare EMEX CM CLEANER este un produs profesional, de mare eficienta pe baza de solventi clorurati. Este utilizat pentru decaparea straturilor vechi de vopsele si emailuri aplicate pe lemn, metal, zidarie, sau pentru indepartarea adezivilor sintetici, spumelor poliuretanice, grasimilor, a solutiilor de lipire de tipul prenadezului, a produselor pe baza de rasini naturale sau sintetice, etc.
  Acest decapant se prezinta sub forma de pasta, pentru a se putea aplica si pe suprafete verticale si a se intarzia evaporarea.

  Caracteristici principale:

  – Timp de contact scurt;
  – Actioneaza foarte rapid;
  – Aplicare usoara;
  – Elimina necesitatea sablarii;
  – Nu ataca materiale plastice;
  – Indeparteaza contaminanti dificili;
  – Indeparteaza straturi vechi de vopsea;
  – Indeparteaza eficient straturi groase de vopsea;
  – Indeparteaza eficient adezivi sintetici.

  Domenii de Utilizare:

  Solutia de Decapare EMEX CM CLEANER este un produs profesional utilizat pentru curatarea si decaparea straturilor vechi de vopsele si emailuri aplicate pe lemn, metal si zidarie, sau pentru indepartarea adezivilor sintetici, spumelor poliuretanice, grasimilor, a solutiilor de lipire de tipul prenadezului, produse pe baza de rasini naturale sau sintetice etc.
  Acest tip de decapant are o plaja foarte mare de actiune, si pentru materiale mai putin cunoscute este necesara fie recomandarea producatorului, fie teste prealabile, dar enumeram o parte din cele mai intalnite materiale ce se vor a fi indepartate: vopsele si emailuri alchidice, acrilice (lavabile), tencuieli sintetice, vopsele alchido – uretanice, nitrocelulozice, adezivi precum prenadezul, chituri pe baza de rasini sintetice, alte produse.
  La aplicare, Decapantul EMEX CM CLEANER va fi folosit nediluat. Nu se recomanda sub nici o forma diluarea acestuia, decat in situatii speciale, si numai la indicatiile producatorului. Dupa aparitia efectului de gonflare (cca. 1 – 3 minute), stratul de vopsea (adeziv, etc.) se va indeparta cu apa sub presiune, sau cu spaclul.
  Se are in vedere ca aplicarea trebuie facuta la o temperatura de peste 5°C, si daca este necesar va fi repetata. In cazul acoperirilor in strat gros, de genul tencuielilor polimerice, pentru a se obtine efectul scontat, este obligatorie aplicarea unui strat suplimentar de decapant, inainte de indepartarea totala a peliculei.

  Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Decapant-Vopsele-Adezivi.pdf

  Location

  StreetView

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.