Departamentul Operativ R&S GUARD SECURITY, Calarasi

  1
  269

  Summary

  • Departamentul Operativ R&S GUARD SECURITY, Calarasi 1 admin
  • CategoryPAZA SI PROTECTIE
  • Location Călărași

   Details

  • Website : http://www.rsguard-security.ro/
  • Email : juridic_rsguard@yahoo.com
  • Address : Str.Nicolae Titulescu, Bl.L36 parter (spatiu Venus)
  • Contact Phone 1 : 0751 266 320
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Societate infiintata in anul 2008 ce prin seriozitate si professionalism se afla astazi printe firmele respectate in sector.

  Departamentul Operativ R&S GUARD SECURITY, constituit ca o structură specifică de apărare şi protecţie, dispune de agenţi de pază specializaţi, cu experienţă, pregătire profesională şi psihică conform legislaţiei în vigoare, avizaţi de organele abilitate şi atestaţi de Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale.

   

  Pregătirea profesională, teoretico-aplicativă, psihică şi fizică a agenţilor de pază, coroborată cu documentaţia tehnico-tactică elaborată în proceduri de acţiune adecvate la specificul obiectivului, certifică notorietatea şi calitatea serviciilor pe care le prestatează în folosul intereselor beneficiarului. Efectivul activ al societatii, baza materială, dotarea de excepţie şi experienţa acumulată sunt certitudini .

   

  Agentii de paza sunt intruiti si scolarizati sa execute misiuni in conditii deosebite cu respectarea Legii 333/2003, a consemnului general si particular specific postului. Activitatea lor este supervizata si controlata permanent in vederea indeplinirii cu succes al rolului incredintat iar dotarea personalului de paza este de ultima generatie si conforma cu cerintele Legii 333/2003.

   

  PAZA SI PROTECTIE, TRASPORT VALORI, CONSULTANTA

  Prin calitatea serviciilor prestate R & S GUARD SECURITY doreste: un prestigiu binemeritat, încrederea şi aprecierea clienţilor, impunându-se pe piaţa de profil prin activitatea desfăşurată în obiective de maximă dificultate şi cu specific diferit: bănci, întreprinderi de interes deosebit sau de risc, obiective de producţie, complexe comerciale şi instituţii publice. .

  Location

  StreetView

  1 COMENTARIU

  Comments are closed.