Despre produsele naturale Vita Crystal

  0
  254

  Summary

  • Despre produsele naturale Vita Crystal 1 cristi s
  • CategoryAFACERI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : http://www.pronature.ro/
  • Email :
  • Address : Bucuresti, Romania
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Pe piata romaneasca de produse naturiste se remarca firma Vita Crystal, ce este de peste 10 ani unul dintre liderii in domeniu.

  vita crystal
  germeni, ciuperca, vitamine, minerale

  Compania Vita Crystal distribuie in Romania o gama de peste 100 de produse naturale destinate imbunatatirii sanatatii. Vita Crystal este lider european la cercetarea si fabricarea suplimentelor alimentare pe baza de flavonoide.

  Flavonoidele sunt unii dintre cei mai puternici antioxidanti care au rol in incetinirea imbatranirii, ajuta metabolismul, scade tensiunea arteriala, are efect anticancerigen puternic. Produsele naturale Flavin 7 sunt bogate in flavonoide, iar cercetarile medicale au stabilit ca are efecte benefice la bolnavii de inima si afectiuni cardiovasculare.

  De semenea, gama de produse Flavin 77 de la Vita Crystal are efecte asemanatoare, dar mai diversificate. Amintim aici remediile naturale ce pot fi folosite ca adjuvant Flavin 77 Colon, Flavin77 Cardio, Flavin 77 cyto, flavin 77 diabet si flavin77 family.

  O alta gama de produse ce este remarcabila este cea destinata inmultirii pe cale naturala a celulelor stem din corp, efect obtinut gratie produselor Olimpiq Stemxcell de la Vita Crystal. Celulele stem sunt celule nediferentiate create de catre maduva osoasa ce se pot apoi transforma in orice alt fel de celula, inlocuind astfel celulele moarte sau distruse. Daca omul ar putea genera mereu celule stem, el ar trai la nesfarsit, la fel ca zeii din Olimp, insa, din pacate, numarul de celule stem scade odata cu varsta, ducand la ceea ce numim imbatranire. Deci o prima concluzie ar fi ca Olimpiq Stemxcell se adreseaza persoanelor in etate care vor sa incetineasca procesul de imbatranire a corpului.

  Location

  StreetView