Fii admis la proba teoretica pentru permis

  0
  260

  Summary

  • Fii admis la proba teoretica pentru permis 1 Dan Zaharia
  • CategoryCURSURI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Odata ce te-ai gandit sa obtii permisul auto, probabil te-ai informat cu privire la probele pe care le vei sustine. Este vorba despre proba teoretica ce consta in examenul din legislatie si proba practica de condus, la ambele fiind necesar calificativul admis pentru a obtine permisul de conducere. Dupa ce te-ai inscris la o scoala de soferi, este necesar sa acorzi atentie atat pregatirii teoretice, cat si celei practice pentru ca ambele sunt la fel de importante pentru a fi declarat admis si a obtine permisul auto.

  Daca la proba practica esti invatat de catre un instructor, la proba teoretica efortul principal pica pe tine, chiar daca la scoala de soferi sunt predate si orele de legislatie. In acest sens, trebuie sa inveti legislatia si sa concretizezi acest lucru prin chestionarele auto. Testul categoria B teoretic il veti sustine in sala de examene de la DRPCIV din localitatea de care apartii, asa ca este necesar sa faci chestionare auto de pe site-ul drpciv.ro pentru a te obisnui cu modul de lucru si a fi admis. Fiecare test categoria B va cuprinde un numar de 26 de intrebari ce pot fi solutionate in maxim 30 de minute. Din punct de vedere al continutului, fiecare test in parte cuprinde atat reguli generale de circulatie, notiuni de mecanica, conduita preventiva, cat si conduita ecologica si prim ajutor, astfel ca trebuie sa fii pregatit in orice domeniu.

  Cum te pregatesti pentru examenul teoretic?

  Foarte multe persoane dau fel si fel de indicatii pentru a invata mai usor si a fi admis la proba teoretica pentru permis. Cu toate acestea, nu toate sunt cele mai bune si duc la rezltatele dorite. Asa ca, inainte de a incepe sa rezolvati chestionare auto, este necesar sa cititi legislatia, chiar si numai o singura data. In acest fel veti invata cele mai importante aspecte din lege pentru a raspunde corect la toate intrebarile din testele categoria B. Dupa ce ati parcurs partea teoretica, este momentul sa incepeti sa rezolvati chestionarele auto. Din acest punct de vedere, aveti doua variante. Prima se refera la a parcurge testele dupa ce ati citit capitolul in cauza, iar a doua de a parcurge la final toate testele de la fiecare capitol. Dupa ce ati ales si finalizat una din variante, este momentul sa rezolvati chestionare auto de pe drpciv chestionare pentru ca foarte multe intrebari de la examen le veti regasi in acestea, sub o forma sau alta.

  Pentru a fi admis la proba teoretica pentru permisul auto este foarte important sa cititi cel putin o data legislatia si mai apoi sa incepeti sa rezolvati chestionare auto. Indiferent de unde rezolvati aceste teste categoria B, incercati sa rezolvati si cateva de pe drpciv.ro pentru a va obisnui cu examenul.

  Location

  StreetView