GARDURI SI PORTI METALICE BUCURESTI

  0
  535

  Summary

  • GARDURI SI PORTI METALICE BUCURESTI 1 Lacatusu
  • CategoryCONSTRUCTII ECHIPAMENTE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : http://www.alextrans.ro
  • Email : contact@alextrans.ro
  • Address : Bucuresti
  • Contact Phone 1 : 0733290181 / 0744886041
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  ALEX TRANS COM – Producator de confectii metalice va ofera la cele mai bune preturi: porti metalice, garduri metalice, grilaje metalice, balustrade metalice, imprejmuiri terenuri, fier forjat, rafturi metalice, usi metalice structuri metalice.Transportul si montajul in Bucuresti este GRATUIT.
  Tel:0733.290.181 / 0744.886.041
  http://www.alextrans.ro

  Pentru imprejmuirea unui teren,curti sau gradini este nevoie de un gard.Firma noastra va poate ajuta cu realizarea unor garduri durabile,estetice care sa reziste in timp,intr-o gama variata de modele cu elemente de fier forjat,tabla sau policarbonat.
  Clientii pot veni si ei cu modele de garduri metalice pe care noi le vom realiza si imbunatati cu solutii optime.
  Multitudinea de elemente si modele face ca imaginatia sa nu aiba limite in realizarea unor garduri cu design unic pentru fiecare client.
  Gardurile din fier forjat au un aspect deosebit datorita elementelor de fier forjat si a multiplelor combinatii care ajuta la realizarea unui design deosebit si unic pentru fiecare client.
  Rezistente in timp si avand un stil architectural aparte sunt foarte apreciate de clientii care isi doresc un gard cu tenta antica si calitate deosebita.
  Gardurile metalice sunt produse pentru a proteja interiorul unei curti sau al unei institutii,indirefent de bugetul pe care il aveti sau de modelul ales.
  Gardurile din bare metalice sunt accesibile oricarui buget.Dimensiunea si tipul barelor folosite pentru executia panourilor de gard , imaginatia echipei noastre sunt doar cateva solutii pe care firma noastra va poate realiza un gard elegant pe gustul orcarui client.

  Accesul intr-o curte,proprietate sau a unui teren imprejmuit se face printr-o poarta.Portile metalice pe care le realizam sunt simple sau combinate cu elemente de fier forjat intr-o gama variata de modele.Portile metalice pot fi culisante (cu role si cale de rulare) sau batante (cu balamale) ambele modele avand posibilitatea de a fi automatizate.
  Portile metalice economice se pot realiza dintr-un cadru metalic pe care se aplica plasa simpla sau bordurata acestea montandu-se de regula la imprejmuiri provizorii.
  Portile realizate de echipa noastra au un design deosebit,elegant fiind primul element cu care un vizitator intra in contact si trebuie sa placa chiar si unui ochi mai exigent.
  Executam porti metalice din bare metalice de diferite dimensiuni si grosimi in functie de proiectul,preferintele si bugetul clientului
  Portile din fier forjat se pot realiza intr-o multitudine de modele,imaginatia aici fiind practic nelimitata,iar realizarile sunt deosebite.
  Elementele de fier forjat se aplica pe barele metalice executand modele foarte variate de porti metalice transformandu-le in adevarate opera de arta.
  Portile pitonale au latimea idela de 1000mm,iar inaltimea variaza intre 1600mm si ajung pana la cel mult 2000mm.
  Portile metalice simple din bare metalice sunt accesibile oricarui buget care cu ajutorul echipei noastre de profesionisti reusim sa multumim toti clientii nostri in alegerea unui model care sa aiba un design deosebit si elegant in concordanta cu casa atat ca model cat si culoare.
  Policarbonatul este o solutie excelenta pentru intimitatea clientilor nostri,fiind de diferite culori si calitati,se aplica simplu cu suruburi forante pe portile metalice dandu-le un aspect foarte elegant si deosebit.

  Location

  StreetView