Genti Office din magazinul Diferistil.ro

  0
  218

  Summary

  • Genti Office din magazinul Diferistil.ro 1 Andrei Popa
  • CategoryFEMEI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 : 0762.001.001
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Gentile stil shopper de dimensiune mare, nu au iesit din moda, si in acest an sunt in topul preferintelor unor femei. Este adevaret, ca, gentile mai mici, de dimensiuni medii incet incet o sa ia locul gentilor supradimensionate.
  Gentile de mana, sunt cele mai elegante genti purtate de femei. O geanta de mana va ramane accesoriul, care va scoate in evidenta vestimentatia unei femei. O geanta de mana poate fi chiar destul de incapatoare si confortabila in acelasi timp.
  Fiecare femeie ar trebui sa aiba o geanta cu lanturi, care este luxos, elegant si in tendintele modei al acestui an. Un model clasic de geanta cu lanturi, poate fi purtata in orice sezon al anului.
  Gentile tip servieta , vor fi reginele gentilor in acest an. O geanta tip servieta este creata special pentru o femeie de afaceri, care trebuie sa atraga atentia asupra ei, trebuie sa fie eleganta si sexy in acelasi timp. Gentile servieta se pot combina cu tinutele de zi, creand un aspect business al unei femei.
  Evident, pe langa forma unei genti de dama, are importanta si culoarea ei. Pentru anul 2015, culoarea Marsala s-a anuntat a fi culoarea anului. Aceasta culoare de Marsala este o nunanta de rosu pamantiu. Este o culoare versatila, o pot purta femei cu diferite nunate de piele.
  Pentru a urma tendintele acestui an, cumpara-ti o geanta supradimensionata , o geanta mesager sau o geanta cu lanturi. Dintre aceste genti, una trebuie neaparat sa fie de culoare Marsala!
  Genti de la diferiti designeri ne-au surprins de-a lungul anilor. Ei au evoluat si s-au shimbat, insa un lucru a ramas constant in toti acesti ani: femeile in continuare iubesc gentile.
  Unele tendinte raman la fel desi lucrurile se schimba. Istoria ne ofera o perspectiva clara asupra lucrurilor, deci putem sti ce s-a schimbat si care sunt motivele shimbarilor. De-a lungul anilor designerii de genti dama au avut urcusuri si coborasuri inevitabile, dar au incercat sa ramana pe piata. Astazi, multe case de designer de geanta de mana, spun ca se confrunta cu o foarte mare lipsa de piele natural pe piata globala, acesta fiind factorul principal care conduce la scumpirea de genti din piele. Pe langa acesta sunt si alte factori care contribuie la cresterea perturilor de genti de mana. Ce credeti, preturile vor creste in continuare?
  Pe baza informatiilor din trecut am cateva predictii in legetura cu viitorul designerilor de genti.
  Cred ca in viitor se va descoperi un material nou, care va deveni foarte popular in productia de genti. Atat moda ca si stilul gentilor se vor schimba. In moment pe langa piele, se folosesc foarte multe materiale pentru producerea gentilor, cum ar fi: diferite materiale sintetice, materiale din fibra de piele, bambusul, dar cine stie ce se va inventa in urmatorii ani? Astept cu nerabdare!

  Location

  StreetView

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.