GRILAJE METALICE BUCURESTI

  2
  239

  Summary

  • GRILAJE METALICE BUCURESTI 1 Lacatusu
  • CategoryCONSTRUCTII ECHIPAMENTE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : http://www.alextrans.ro
  • Email : contact@alextrans.ro
  • Address : Bucuresti
  • Contact Phone 1 : 0733290181
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Executam la cele mai bune preturi lucrari de calitate in confectii metalice de garduri metalice porti metalice grilaje metalice balustrade fier forjat intr-o gama variata de modele.Transportul si Montajul in Bucuresti este GRATUIT.
  Tel: 0744886041 / 0733290181
  http://www.alextrans.ro

  Pentru siguranta locuintei sau a spatiului dumneavoastra comercial grilajele metalice realizate de firma noastra sunt solutia optima
  .Grilajele metalice se monteaza in general la ferestrele locuintelor situate la parter sau la usile apartamentelor find o asigurare in plus impotriva efractiei.
  Dupa montarea geamurilor termopan necesitatea grilajelor metalice la ferestre a devenit tot mai stringenta impiedicand astfel patrunderea rapida a infractorilor in locuinta dumneavoastra.
  Grilajele metalice simple se executa din bare metalice si platbanda fiind optime pentru un buget mai restrans,dar avand o rezistenta deosebita,barele metalice sunt facute sandwich intre platbanda de grosimea de 5mm.
  Grilajele din fier forjat se pot executa intr-o varietate mare de modele avand un design deosebit si fiind foarte elegante.
  Elemetele de fier forjat sunt intr-o gama foarte variata de forme si modele se aplica pe barele metalice transformandu-le in adevarate opera de arta.
  Diversitatea de modele pot satisface si cele mai exigente gusturi ele avand atat rol de protectie cat si de estetica.
  Executia grilajelor metalice se face numai la comanda realizand orice model calitatea fiind principala garantie a lucrarilor noastre.
  Fiecare produs este unicat in felul lui pentru ca fiecare client doreste un altfel de desing rezultand practic o multitudine de modele deosebit de elegante.
  Montarea grilajelor se face profesionist cu ancora chimica (un fel de beton lichid) sudate de bara metalica facand practic imposibil desprinderea lor de la geamuri sau usi,deci siguranta clientului este maxima.
  Daca comanda este ferma noi ne deplasam la locatie pentru masuratori fara a percepe taxe pentru deplasare.

  Location

  StreetView

  2 COMENTARII

  Comments are closed.