Grund Anticoroziv de Cuptor Alchido-Melaminic EMEX /Kg – Rosu

  0
  263

  Summary

  • Grund Anticoroziv de Cuptor Alchido-Melaminic EMEX /Kg - Rosu 1 Emex Romtehnochim
  • CategoryAFACERI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : http://www.emex.ro
  • Email : promo@romtehnochim.ro
  • Address : Soseaua Giurgiului Nr. 288
  • Contact Phone 1 : 0214570646
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Grundul Anticoroziv Alchido-Melaminic EMEX este un produs profesional, monocomponent,cu uscare la aer sau la cuptor, pe baza de rasini alchidice medii, rasini melamino – formaldehidice, pigmenti, aditivi specifici, agenti anticorozivi ecologici de ultima generatie fara saruri de plumb sau crom, pasta de aluminiu, extenderi, aditivi si solventi organici, cu rezistenta mare si aderenta excelenta la suport, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice expuse in medii agresive. Culori de baza: rosu, gri, galben, negru.

  Caracteristici principale:

  – Aderenta superioara la suport;
  – Putere mare de acoperire;
  – Aplicare usoara;
  – Etalare buna;
  – Duritate buna;
  – Aspect mat;
  – Timp scurt de uscare;
  – Rezistenta la intemperii, saruri, medii alcaline si acide, apa;
  – Rezistenta mare la hidrocarburi, agenti corozivi, uleiuri minerale .

  Domenii de Utilizare:

  Grundul Anticoroziv de Cuptor EMEX cu uscare la aer sau cuptor este destinat utilizarii profesionale ca strat primar atat pentru protectia anticoroziva a elementelor metalice expuse la medii agresive cat si a elementelor de caroserie si piese auto sau utilaje (macarale, poduri, stivuitoare, etc.).
  Produsul nu se va folosi pentru acoperirea suprafetelor care au mai fost vopsite sau protejate, decat dupa curatirea completa a straturilor anterioare.
  Pentru curatarea completa a suprafetelor care au mai fost vopsite, se recomanda aplicarea prealabila a unui decapant EMEX CM CLEANER, sau decapant ecologic EMEX PC ECO, urmata de curatare mecanica sau, de preferat sablare, conform instructiunilor din Fisa Tehnica.
  In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se va folosi Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP.
  Produsul este recomandat prioritar pentru zone expuse corodarii agresive, caroseriilo si pieselor auto sau de utilaje, dar poate fi folosit pe orice alte suprafate metalice: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.
  Acest grund este folosit cu rezultate excelente in sistem cu Emailul tip Auto pentru Utilaje EMEX, dar este compatibil cu toate vopselele alchidice, cu conditia respectarii instructiunilor de aplicare.

  Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Grund-Alchido-Melaminic-Cuptor.pdf

  Location

  StreetView

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.