Importanta calciului in organismul uman

  0
  311

  Summary

  • Importanta calciului in organismul uman 1 cristi s
  • CategoryAFACERI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Calciul este unul din mineralele cu rol estential asupra sanatatii organismului uman.

  Intrucat calciul are functii foarte importante in organismul unan, hipocalcemia (lipsa de calciu) se resimte imediat. Chiar daca, in general, femeile sunt mai dispuse la hipocalcemie, ea se intalneste destul de frecvent si la barbati. Calciul are un rol esential in functionarea sistemului nervos, a muschilor si a glandelor endocrine, dar mai ales in formarea scheletului. Atunci cand ne confruntam cu o scadere a calciului din organism, e bine sa ne orientam catre un tratament naturist hipocalcemie cu produse naturiste. Simptomele lipsei de calciu se manifesta prin tremuraturi, palpitatii, amorteala a membrelor si furnicaturi.

  Lithothamnium calcareum pret
  Lithothamnium calcareum

  Printre produsele naturale bogate in calciu pe care le intalnim pe piata romaneasca, Alga calcaroasa Lithothamnium calcareum se afla la loc de frunte. Desi mult timp s-a crezut ca este un coral, Alga calcaroasa este o specie de alga rosie ce are ca principala caracteristica acumularea de calciu in celulele sale. Lithothamnium calcareum creste in Marea Nordului si in Marea Mediterana la cateva sute de metri adancime. Este o alga bogata in calciu si in magneziu care este folosita in tratamentul reumatismului, osteoporozei sau hipocalcemiei. De asemenea, alga calcaroasa este recomandata pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

  Alga marina calcaroasa contine un calciu 100% natural care poate indeparta starile de oboseala si irascibilitate care apar in timpul menopauzei. Intrucat alga calcaroasa contine calciu, magneziu si alte oligoelemente, este recomandata ca vitalizant pentru intregul organism in cazul de boli grave. Mai mentionam ca Lithothamnion calcareum contine calciu vegetal in proportie de 34% si ca acesta este asimilabil de corpul uman in proportie de 96%. Pe langa calciu si magneziu, aceasta alga mai contine si alte substante nutritive asimilate din apa marii.

  In final mai subliniem ca pigmentul rosu al acestei alge are efecte antioxidante si antitumorale.

  Location

  StreetView