Magazin Aer Conditionat, Frigidere, Tahografe si Accesorii Auto

  0
  216

  Summary

  • Magazin Aer Conditionat, Frigidere, Tahografe si Accesorii Auto 1 Ciornei Vasile
  • Location Mureș

   Details

  • Website : http://www.fomcoservice.ro/
  • Email : office@fomco.ro
  • Address : Str. Principala nr 801/E 547185, Cristesti
  • Contact Phone 1 : 0265-326043
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  SC FOMCO PRODIMPEX SRL este o societate privata, care ofera solutii in domeniul tahografelor digitale, tahografelor modulare, tahografelor analogice, limitatoarelor de viteza, sistemelor de masurare a combustibilului si a managementului flotelor de vehicule de transport marfa sau calatori.

  Contact: http://www.fomcoservice.ro/

  Va oferim produse si servicii de calitate sau consultanta in tot ceea ce tine de tahografe analogice, tahografe digitale, limitatoare de viteza, statii radio CB, incalzitoare stationare Webasto si Eberspacher, sisteme de localizare si masurare a consumului de combustibil prin GPS si GPRS si aer conditionat auto.

  Dispunem de cei mai buni specialisti in domeniul tahografelor digitale, tahografelor analogice si limitatoarelor de viteza. Contactati-ne cu incredere – http://www.fomcoservice.ro/contact-12.html

  Produse si servicii

  Serviciile noastre in special ceea ce tine de domeniul tahografelor digitale (tehograf cu card), tahografelor analogice (tahograf cu diagrama) si tahografelor modulare (tahograf cu diagrama), au o acoperire nationala prin partenerii nostri din majoritatea judetelor tarii.

  SC FOMCO PRODIMPEX SRL a fost infiintata in septembrie 2002. La baza infiintarii societatii a stat adaptarea legislatiei din Romania la normele Europene in vigoare, privind siguranta traficului de marfa si persoane. Cu alte cuvinte am fost pioneri in domeniul tahografelor atat digitale cat si cele cu diagrame, fapt pentru care am reusit sa devenim reprezentanti pentru anumite marci.

  Societatea noastra este reprezentantul oficial al Stoneridge Electronics, ACTIA, indelB, ROMATIC.

  Din aprilie 2003 reprezentam si limitatoarele de viteza STURDY, fabricate la Sturdy Corporation SUA. Activitatea de montare acestor doua marci, VEEDER ROOT si STURDY, a fost prima autorizata oficial de catre Registrul Auto Roman, in decembrie 2003. La sfarsitul anului 2004, societatea noastra a fost autorizata si pentru repararea tahografelor.

  Pe langa aceste produse si servicii, mai oferim spre vanzare piese de schimb si accesorii pentru tahografe, sisteme de masurare a combustibilului pentru vehicole de transport marfa si calatori, sisteme de citire si evaluare a diagramelor.

  Tahografele digitale precum si tahografele analogice si tahografele modulare reprezinta o parte semnificativa din preocupatia noastra. Datorita experientei acumulate in domeniu, ne-am format si detinem cei mai buni specialisti in tot ceea ce tine de tahografe.

  Location

  StreetView