Magazin online de produse naturale specializat in prezentarea si vanzarea de produse si terapii naturiste

  0
  194

  Summary

  • Magazin online de produse naturale specializat in prezentarea si vanzarea de produse si terapii naturiste 1 cristi s
  • CategoryAFACERI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : http://www.pronature.ro/
  • Email :
  • Address : Bucuresti, Romania
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Magazin online ce vinde produse naturale Vita Crystal de tip vitamine, minerale, flavonoide, antioxidanti, ciuperci terapeutice, germeni pentru sanatatea familiei tale.

  sanatate
  tratament naturist

  Printre principalele produse naturiste pe care le comercializeaza magazinul online de tip plafar ProNature.ro se numara coenzima Q10 capsule de la Vita Crystal. Coenzima Q10 este un antioxidant foarte puternic, cunoscut şi ca ubiquinona-10. Coenzima Q10 patrunde in mitocondriile celulelor, care sunt niste mici uzine ce produl energia corpului. Aceasta coenzima influenteaza benefic metabolismul celular si combate imbatranirea celulelor. Printre efectele pe care le are asupra organismului uman se numara si insuficienta cardiaca, intrucat este un puternic energizant al celulelor microcardiace. Daca ubiquinona din organism nu este suficienta, celulele sufera „caderi de energie”, avariind astfel functia organelor vitale, in special a inimii, care solicita cea mai mare cantitate de CoQ10, in scopul generarii imensului volum de energie necesar pentru ca inima sa continue a pulsa.

  Un alt produs care poate fi cumparat din magazinul online ProNature este Hyaluron Collagen de la Vita Crystal. Acest remediu contine acid hialuronic care are efecte intensiv hidratante actionand in doua moduri: prin refacerea rezervelor hidrice din piele si prin diminuarea pierderilor transepidermale de apa. Colagenul din acest produs asigura elasticitatea si fermitatea pielii; nivelul de colagen din organismul uman incepe sa scada dupa varsta de 25 de ani.

  Al treilea produs pe care vrem sa vi-l prezentam se numeste Biosa Flora si este tot de la firma Vita Crystal. Acest produs natural este bogat in bacterii benefice si antioxidanti, ambele ajutand la intarirea sistemului imunitar. Beneficiile acestor probiotice sunt: consolidarea functiei intestinului, prevenirea cancerului de colon, reducerea colesterolului, scaderea tensiunii arteriale, imbunatatirea functiei imunitare, reducerea infectiilor si inflamatiilor, cresterea absorbtiei de mineale, prevenirea inmultirii bacteriilor daunatoare, lupta cu boli ca Candida etc. Probioticele produc o cantitate mare de enzime si cresc aportul de vitamine si nutrienti, in special a vitaminelor B si K, a acizilor grasi, a calciului si a fierului.

  Location

  StreetView