MC Amanet Auto

  0
  315

  Summary

  • MC Amanet Auto 1 admin
  • Location Ilfov

   Details

  • Website :
  • Email : marescreditamanet@gmail.com
  • Address : Str. Laurentiu Raiciu nr. 2, Popesti-Leordeni
  • Contact Phone 1 : 0728061799
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  MC Amanet Auto este unul dintre brandurile active pe piata de amanet auto din Romania inca din 2014, cu prezenta in Bucuresti si Ilfov , fiind printre primele case de amanet specializate exclusiv pe amanetul auto, oferind clientilor servicii ireprosabile de-a lungul timpului. La MC Amanet Auto se ofera imprumuturi garantate cu masina, acordate instant, simplu si rapid. Nu sunt solicitate documente de venit, ci doar actele proprietarului si cele ale masinii. Evaluarea se face pe loc, apoi pe baza de contract este stabilit un comision procentual, in functie de perioada imprumutului. Acesta este singurul cost efectiv, care ajunge la maximum 0.3% pe zi , dar scade in functie de suma imprumutata. Mai mult decat atat, in cazul in care imprumutul este returnat mai rapid, comisionul este recalculat in beneficiul clientului.

   

  Tot procesul de acordare dureaza mai putin de 30 min , iar banii se  acorda pe loc. Un avantaj major este astfel limitarea birocratiei specifice mediului bancar. Rapid si simplu, dar 100% legal si sigur, poti amaneta masina si te poti folosi de bani pentru ceea ce ai nevoie.  La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior, se noteaza kilometrajul, iar apoi masina este pastrata in parcul auto propriu. Acesta este monitorizat video si pazit 24/24. Masina va fi returnata in aceeasi stare (aspect, kilometraj si functionare), dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului acordat.

   

  Cei care doresc sa primeasca un credit cu garantie auto trebuie sa stie ca nu risca sa piarda masina lasata drept gaj pentru garantarea imprumutului accesat.. Aceasta ramane, pe perioada contractului, in parcarea pazita a firmei MC Amanet Auto dar poate fi vizitata oricand , iar in cazul in care clientul doreste sa vanda masina, o poate face chiar in timp ce este lasata drept garantie (cei interesati de cumparare pot veni alaturi de posesor sa inspecteze masina in parcarea MC Amanet Auto) , astfel ca se poate achita creditul prin vanzarea directa catre un tert comparator , clientul pastrand diferenta de bani rezultata din vanzarea autoturismului si achitarea imprumutului.

  Mai multe informatii gasiti pe site-ul www.mc-amanet.com sau la nr. de tel 0728061799

  Location

  StreetView