Pastrarea unei genti din piele naturala – sfaturi de la Gentuim.ro

  0
  244

  Summary

  • Pastrarea unei genti din piele naturala - sfaturi de la Gentuim.ro 1 Authority
  • CategoryFEMEI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Acest subiect este foarte important pentru o femeie, pastrarea unei genti in conditii optime asigurandu-va pastrarea formei si a texturii gentii in timp. Analizand zilnic sute de modele de genti confectionate din piele naturala si avand acces la produse de la mai multe magazine online de profil, specialistii site-ului Gentuim.ro vin cu cateva precizari in acest sens:

   

  Pastrarea formei:

  In timpul depozitarii, geanta trebuie umpluta, pentru a se evita deformarea acesteia. Astfel, daca vrem sa ii pastram forma cat mai multa vreme, geanta nu trebuie lasata goala, ci trebuie umpluta cu hartii, astfel incat sa acopere tot volumul acesteia si sa-si pastreze rigiditatea.

   

  Nu ingesuiti gentile in momentul depozitarii

  Chiar daca ocupa mult spatiu in sifonier, este bine sa evitam inghesurirea acestora. Gentuim recomanda sa pastram distanta dintre o geanta din piele si alte genti in momentul depozitarii, pentru a evita colorarea acestora, sau sifonarea. Incercati sa o pastrati intr-o punga, sau intr-un cearceaf atunci cand o depozitati mai multa vreme, si sa nu aiba prin preajma obiecte care ar putea-o zgaria, sau degrada.
  De asemenea, in loc sa folositi un prosop pentru invelirea ei, incercati sa pastrati husa cu care ati cumparat-o, daca vi s-a dat una.

   

  Pastrarea interiorului gentii

  Pentru pastrarea interiorului unei genti, mai ales daca este din piele naturala, deci scumpa, Gentuim spune ca trebuie sa evitati depozitarea fardurilor, a rujurilor, sau a altor produse care il pot pata. De asemenea, si forfecutele, obiectele din sticla si cele ascutite pot provoca taierea captuselii.
  Evitati pastrarea mancarii in geanta, resturile ce pot ajunge in captuseala ar putea provoca un miros neplacut in geanta.

  Iata deci cateva sfaturi de la Gentuim despre pastrarea unei genti din piele naturala: cum ii pastram forma, cum o depozitam si ce trebuie sa facem pentru a avea un interior perfect multa vreme duoa ce o cumparam!

  Location

  StreetView