Pompe, mixere, suflante, motoare, vibratoare

  0
  339

  Summary

  • Pompe, mixere, suflante, motoare, vibratoare 1 admin
  • CategoryAFACERI
  • Location Prahova

   Details

  • Website : www.tool-it.ro
  • Email : dan.oprea@tool-it.ro
  • Address : Prahova Hasdeu 19A
  • Contact Phone 1 : 0728843481
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Obiectul de activitate al companiei TOOL & IT DISTRIBUTION il constituie atat importul si cat si distributia de echipamente industriale diverse, oferindu-va o gama cat mai larga de produse menite sa satisfaca in proportie de 100% cerintele tot mai diversificate din domeniul industrial. Firma noastra dispune de o echipa tehnico-comerciala competenta, prompta si cu o vasta experienta in domeniu, oricand la dispozitia Dumneavoastra, pregatita in orice moment sa raspunda cu profesionalism si in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor.
  Ce firme reprezentam:
  Furnizorii nostri externi sunt firme de renume international, atent selectionate, ale caror produse au fost testate si imbunatatite de-a lungul timpului, beneficiind totodata de un coeficient calitate-pret foarte atractiv, precum: Debem – Italia, Thermador – Franta, Lowara – Italia, Dab – Italia, Pedrollo – Italia, Kral – Austria, Unitech – Bulgaria, Oli – Italia, CSwaterpumps – Italia, Emmecom – Italia, M.G.M – Italia, ZDS – Germania, etc.
  Despre produse si livrarea acestora:
  Livrarea echipamentelor se face din stoc sau într-un timp cât mai scurt posibil in funcţie de complexitatea acestora. Firma noastra asigura la cerere transport oriunde in tara, produsele noastre fiind asamblate si ambalate astfel incat montajul la beneficiar sa se faca cat mai simplu si rapid, dar si corespunzator pentru a nu fi deteriorate la transport.
  Toate produsele sunt insotite de factura fiscala, certificate de calitate si garantie, (minim 12 luni de la punerea in functiune ),certificate de conformitate, instructiuni tehnice de montaj si exploatare, ele fiind certificate ISO 9001 : 2000 si conforme cu standardele EU si internationale in vigoare.
  Clientii nostri:
  Ne adresam atat celor care doresc pompe si instalatii de pompare, mixere, suflante, motoare, etc de complexitate medie sau mare, cat si celor care doresc echipamente pentru uz casnic sau de complexitate mica,toate fiind adaptate conditiilor si necesitatilor din teren. Clientii nostri sunt persoane fizice si juridice, proiectanti, antreprenori, investitori romani sau straini precum si o serie de firme revanzatoare.
  Gama de produse:

  Multumindu-va pentru interesul acordat companiei noastre, avem placerea de a va prezenta in continuare o parte din produsele comercializate de noi:
  -grupuri de pompare
  -pompe chimice
  -pompe de butoi
  -pompe de circulatie
  -pompe submersibile
  -pompe centrifugale
  -pompe dozatoare
  -pompe transfer ( ulei,motorina )
  -pompe cu surub
  -pompe de vid
  -suflante si ventilatoare
  -motoare si reductoare
  -vibratoare
  -mixere
  -hidrofoare
  -echipamente pentru statii de epurare
  -vane simple, vane actionate, robineti, regulatoare ( orice fel de armatura )
  Pentru orice alte detalii cat si pentru fise tehnice complete, nu ezitati sa ne contactati vizitand site-ul nostrum www.tool-it.ro

  Location

  StreetView