Proteze dentare sector 2

  0
  282

  Summary

  • Proteze dentare sector 2 1 elvetodent elvetodent
  • CategorySANATATE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : https://elveto-dent.ro/
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Lucrari protetice mobile, protezele dentare au rolul de a suplini dintii lipsa. In conditiile in care tehnologia a evoluat atat de mult si in stomatologie, azi protezele dentare sunt estetice si confortabile. Acestea sunt formate dintr-un suport acrilic de aceeasi culoare cu gingiile. Stomatologul este cel care recomanda tipul de proteza dentara potrivit. Acesta va tine cont de numarul dintilor pe care proteza trebuie sa-i inlocuiasca indicand in final tipul de proteza potrivit. Indiferent de tipul de proteza recomandat, se va lucra pe baza amprentei individuale in cadrul unui laborator dentar. La clinica Elveto Dent vi se pot recomanda urmatoarele tipuri de proteze dentare:

  Proteza partial acrilica. Un tip foarte comun de protezare, recomandat pacientilor cu edentatie partiala. Aceasta proteza implica un proces de realizare simplu in conditii modeste clinico-tehnice. Dupa examinarea clinica a pacientului si stabilirea dignosticului se va face amprentarea campului protetic, proces urmat de turnarea unui model preliminar in laboratorul de tehnica dentara. Conectorii protezei pot fi din material acrilic dar si dintr-un aliaj cobalt-crom. Pentru ca exista variatii de culoare pentru gingii de la o persoana la alta, stomatologul va ajuta pacientul sa aleaga culoarea care i se potriveste cel mai bine. Avantajul principal al acestui tip de proteza dentara este dat de pretul scazut.

  Proteza totala. O astfel de proteza mai este cunoscuta si sub numele de “proteza completa” deoarece poate sa inlocuiasca toti dintii lipsa de pe cele doua parti ale maxilarului. Aceasta se poate purta la o luna dupa realizarea extractiilor dentare. In practica stomatologica se intalnesc: proteze totale conventionale (acestea pot fi plasate dupa extragerea tuturor dintilor si dupa ce tesuturile gingivale sunt 100% vindecate) si proteze totale imediate (ce pot fi plasate imediat dupa ce toti dintii au fost extrasi, deoarece inainte de aceasta procedura, dentistul masoara si face mulajul maxilarului). Astfel de proteze redau functionalitatea si asigura o estetica buna, imbunatatind in mod vizibil calitatea vietii persooanelor care si-au pierdut dintii naturali.

  Proteza pe implanturi. O astfel de proteza implica o tehnologie avansata de realizare. Dupa introducerea implanturilor si dupa vindecare, medicul dentist va propune o solutie de protezare definitiva. Aceasta poate fi: proteza fixa, fixata permanent pe implanturile existente – sistemul de prindere al acestui tip de proteza consta in orificii prin care se introduc suruburile de prindere, care vor fi obturate dupa ce proteza se ataseaza pe implanturi); proteza mobila – spre deosebire de proteza fixa care poate fi scoasa doar de stomatolog, o proteza mobila poate fi scoasa si de catre pacient, sistemul de prindere al acestei proteze consta intr-un sistem click sau snap.

  Proteza scheletata. Este alcatuita dintr-un schelet metalic care are culoare gingiei si care nu ramane la vedere, ceea ce inseamna ca persoanele care o poarta nu trebuie sa-si faca griji din punct de vedere al esteticii. Proteza scheletata este rezistenta in timp are o stabilitate buna in timpul vorbitului si mestecatului, este confortabila si imbunatateste substantial fizionomia celui care o poarta.

  Cele mai multe dintre tratamentele noastre sunt acoperite de o garantie pe termen lung, care va fi discutata cu dumneavoastra inainte de inceperea tratamentului. Mai multe detalii pe pagina: elveto-dent.ro

  Location

  StreetView

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.