SC ALARM ELECTRIC SRL

  0
  354

  Summary

  • SC ALARM ELECTRIC SRL 1 admin
  • CategoryELECTRICE-ELECTRONICE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : www.alarmelectricsistem.ro
  • Email :
  • Address : MILITARI RESIDENCE Str REZERVELOR Nr. 64
  • Contact Phone 1 : 0743 094 914
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Firma cu experienta atat in domeniul electric cat si in cel de securitate avem ca scop instalarea, proiectarea, testarea, remedierea sistemelor, respectand stasurile si normativele electrice in vigoare pentru a avea rezultatul optim cerut de catre beneficiari.

  Ne angajam la toate tipurile de interventii atat in domeniul electric cat si cel de securitate in cel mai scurt timp pentru a finaliza lucrarile de remediere, renovare si recablare. Va oferim consultanta gratuita incluzand si o inspectie la locul lucrarii!

  Avem o vasta experienta in instalarea, proiectarea, testarea, remedierea atat a sistemelor electrice cat si a celor de securitate pentru case, birouri, depozite, blocuri, scoli, hoteluri, garaje, baruri si puburi, restaurante, bucatarii, sali de sport, magazine si nu numai.

   

  Metodele de lucru eficiente, o comunicare buna, manopera de inalta calitate, asigura ca toate contractele intreprinse de firma, sa se desfasoare fara probleme, fara stres si intotdeauna in timpul stabilit!.
  Oferim un serviciu complet, inclusiv de specialitate pentru: instalatii electrice, intretinere periodica, inspectie, testare, sisteme de protectie impotriva incendiilor si efractiei, sisteme de supraveghere video, interfonie, control acces, automatizari porti, incalzire electrica prin pardoseala, impamantari, paratrasnete, etc.

  Instalatiile electrice sunt realizate in conformitate cu normativele electrice in vigoare, precum si alte standarde relevante. Va oferim serviciile noastre atat in Bucuresti cat si in zonele din imprejurime ( Pipera, Corbeanca, Chiajna, Snagov, Popesti Leordeni, Domnesti, Bragadiru, Mogosoaia, Buftea, Afumati, Voluntari, Jilava, 1 Decembrie, Pantelimon, Chitila, etc.).

  Cititi mai multe detalii pe pagina noastra oficiala: http://www.alarmelectricsistem.ro/servicii-oferite/

  Location

  StreetView