SC EVIDENT PLUS CONTAB 2004, Servicii contabile Pitesti

  0
  229

  Summary

  • SC EVIDENT PLUS CONTAB 2004, Servicii contabile Pitesti 1 admin
  • CategorySERVICII FIRME
  • Location ARGES

   Details

  • Website : http://www.contabilitate-evident.ro/
  • Email : idelcuescu@yahoo.com
  • Address :
  • Contact Phone 1 : 0745 169 136
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  SC EVIDENT PLUS CONTAB 2004 este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil.
  Oferta noastra vizeaza agentii economici de toate tipurile, cu capital mixt, strain sau integral romanesc, firme cu experienta cat si pe cele care se pregatesc sa intre pe piata, oferind consiliere cat si un pachet complet de servicii, dupa nevoile clientilor, asigurand servicii profesionale si de calitate.
  Lista clientilor include agenti economici, care îsi desfasoara activitatea în sectoarele: comert, productie, servicii si distributie din domeniile: transporturi, birotica-papetarie, imobiliare, calculatoare, consultanta.
  SC EVIDENT PLUS CONTAB 2004 SRL este o societate cu capital integral romanesc si a fost infiintata in anul 2004 de cei doi asociati, Teodorescu Aurica expert contabil si Delcuescu Iuliana economist. Domeniul de activitate, conform cod CAEN 6920, cuprinde: Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal. Firma este membra Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).
  De la infintarea firmei am reusit sa ne creem un portofoliu de clienti importanti din toate domeniile de activitate fapt ce reprezinta o garantie a serviciilor prestate de noi.
  Incepand cu exercitiul financiar-contabil 2007, organizarea si conducerea contabilitatii poate fi facuta NUMAI prin compartimente distincte cu conditia ca persoana care le conduce sa aiba studii economice superioare sau prin contracte de prestari servicii cu persoane fizice sau juridice membre ale CECCAR, raspunderea revenind astfel persoanei care conduce compartimentul financiar-contabil.
  PROFIL COMPANIE
  S.C. EVIDENT PLUS CONTAB 2004 S.R.L.

  Location

  StreetView