Title
SC PAVESIM MEGA TRUST SRL
Categoria
Listing Categories
CONSTRUCTII ECHIPAMENTE
Judetul
Listing Location
ARGES
Adaugat pe:
Recenzi
0
  Descriere
  Pavelele nu mai sunt simple elemente de pavaj urban aşa cum erau odată. Ele au devenit o modalitate excelentă de amenajare a spaţiilor deschise atât pentru case şi vile (curţi, grădini, parcări), cât şi pentru spaţii publice (alei, parcuri, pieţe). Culorile atractive, varietatea de modele şi posibilităţi de aranjare pline de fantezie, vă deschid perspective nebănuite de configurare a suprafeţelor decorative.
  Producem toata gama de grosimi pentru pavaje in dublu strat si in diverse culori. Producem deasemenea borduri stradale si pentru gradini. .

  Deservim municipiul Arges si zonele limitrofe, dar putem livra oriunde in tara. Montam produsele noastre cu multa pasiune cu echipe de profesionisti formate de-a lungul anilor.

  Montaj Dale pe Nisip (Transport si Descarcare din camioneta la locatie INCLUS in pretul pavajului). Pentru curti, parcari, locatii intra-extra urbane, diverse proiecte.

  Montaj Bordura SER 30 / 37 (mica) pe Sapa (Transport si Descarcare din camioneta la locatie INCLUS in pretul bordurii) Pentru trotuare si lateralele suprafetelor pe care montam pavajul.
  Montaj Bordura SER 32 (mare / stradala) pe Sapa (Transport si Descarcare din camioneta la locatie INCLUS in pretul bordurii) Pentru trotuare.
  Montaj Margine Lipita (inlocuitor bordura) Pentru inchiderea lateralelor suprafetelor pe care montam pavajul. Montaj Rigola din beton / din plastic (Transport si Descarcare din camioneta la locatie INCLUS in pretul pavajului) .

  Întrebări frecvente

  Daca autorul nu are nici o informatie afisata, va sugeram sa il contactati folosind informatiile de contact

  Recenzii
  0
  0 Reviews
  Servicii
  0.0%
  Calitate
  0.0%
  Suport
  0.0%
  Locatie
  0.0%
  Informatii de contact
  Contact Phone 1
  Address
  AdresaCOM. BRADU, STR. PRINCIPALA, NR. 536
  Listing Keyword
  Nici o informatie
  Harta google