Sfaturi pentru securizarea garajelor: protejeaza-ti masina si celelalte bunuri

  0
  262

  Summary

  • Sfaturi pentru securizarea garajelor: protejeaza-ti masina si celelalte bunuri 1 Eduard Eduard
  • CategoryCONSTRUCTII ECHIPAMENTE

   Details

  • Website : http://www.analkodoors.ro
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Idei pentru securizarea garajelor
  In timp ce multi proprietari investesc mult in protejarea caselor prin diverse sisteme de alarma sau alte metode, exista tendinta de a se trece cu vederea securitatea garajului. Garajele ofera hotilor experimentati numeroase oportunitati.
  In general garajele atrag hotii deoarece exista o cerere crescuta pe piata neagra pentru unelte electrice, echipamente si diverse accesorii asociate in general cu masinile personale. Sistemele GPS, casetofoanele auto si alte bunuri depozitate in garaj sau lasate in masina pot fi usor de furat si de vandut pe piata neagra.
  Pentru a evita cazurile neplacute in care ai de-a face cu consecintele negative ale unei spargeri este timpul sa te gandesti serios la cresterea securitatii garajului tau. Iti oferim in acest sens cateva sfaturi care speram sa iti fie de folos.

  Cum pot patrunde hotii in garajul tau
  Sunt patru metode principale prin care un hot iti poate patrunde in garaj.
  Usi de garaj deschise sau descuiate – Unii proprietari nu sunt atenti si isi lasa usa de garaj descuiata. O usa descuiata este o invitatie pentru hoti. Se pot misca rapid si, in mai putin de un minut, sa ia cateva bunuri de valoare de mici dimensiuni si sa dispara.
  Telecomanda de la usa de garaj – Hotii pot fura rapid o telecomanda in cazul in care este lasata in masina, cu geamul lasat. In cazul in care va pierdeti telecomanda de la usa de garaj este bine sa luati legatura cu furnizorul pentru a studia variantele care va sunt disponibile.
  Ferestrele de la garaj – Usile de la garaj pot reprezenta o sursa de acces in garaj foarte facila pentru hoti. Ferestrele pot fi sparte sau fortate mai usor decat usile. Pentru o protectie sporita se pot instala rulouri exterioare pe aceste ferestre. Acestea au si un rol important in prevenirea unor tentative de furt, indicand un garaj cu o protectie sporita.
  Pescuitul – Hotii pot folosi in cazul usilor de garaj care nu sunt de calitate o metoda de deschidere numita “pescuit”. Folosindu-se de o pana pot crea o mica deschizatura intre usa si margine si apoi sa agate sau sa impinga prin diverse metode mecanismul de deschidere al usii. Aceasta metoda nu pare prea usoara insa pentru un hot cu experienta nu reprezinta o problema. In cazul in care ferestrele nu sunt securizate in vreun fel, acesta metoda devine si mai facila.
  Cativa pasi prin care puteti sa va protejati
  Proprietarii au la indemana mai multe metode prin care se pot proteja impotriva unor incercari de spargere. Iata cateva dintre acestea.
  – Instalati un zavor – pentru cazul in care garajul este conectat la locuinta puteti instala un zavor pe usa de legatura.
  – Instalati un senzor de monitorizare a usii – acest senzor se instaleaza de obicei in zone care nu pot fi vizibile. De indata ce usa este deschisa se porneste o alarma
  – Securizati ferestrele de la garaj – atata vreme cat hotii nu pot vedea ce se afla in garaj este putin probabil ca vor incerca sa intre prin efractie. Acoperirea ferestrelor cu rulouri exterioare poate fi o varianta excelenta in acest sens.
  – Lumina activata automat – instaland in afara garajului lumini exterioare ce sunt declansate de miscare este o metoda foarte eficienta de a descuraja infractorii.
  – Instalarea unor usi de garaj profesioniste – usile de garaj sunt diferite. Alergand dupa cea mai buna oferta de pret nu este intotdeauna cea mai buna alegere. O usa de garaj de calitate iti poate aduce o siguranta mult mai mare a garajului si a casei.

  Mai multe informatii despre usile de garaj precum si despre rulourile exterioare puteti gasi pe www.analkodoors.ro. Este ideal sa consultati o echipa profesionista inainte de merge mai departe cu alegerea unei usi potrivite pentru garaj dumneavoastra.

  Location

  StreetView