Sian Image Media, Tipografie in Constanta

  0
  320

  Summary

  • Sian Image Media, Tipografie in Constanta 1 Anghelescu Aurelian
  • CategoryMEDIA SI PUBLICITATE
  • Location Constanța

   Details

  • Website : sianimage.ro
  • Email : andreea@sianimage.ro
  • Address : str.Dunarii nr 9 ,str.George Cosbuc nr.1, Constanta
  • Contact Phone 1 : 0766567699
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Tipografie Constanta

  Pentru ca cea mai cunoscuta metoda de a te face cunoscut este sa oferi o carte de vizita, un flyer, un album de prezentare, o brosura etc. Pentru ca imaginea ta conteaza cel mai mult. Pentru ca ai toate produsele repede si la o calitate superioara. Tipografia Sian Image va recomanda acest serviciu pentru tiraje mici si medii. Tiparul Offset este alternativa tiparului digital pentru tiraj medii, mari si foarte mari. Este ideal pentru flyere, afise, brosuri de prezentare, carti de vizita in tiraje foarte mari.

  Web Design Constanta
  Este nevoie de mai mult pentru ca afacerea sau ideea ta sa iasa in fata din multitudinea de servicii web existente pe piata.
  De aceea,inainte de a isi extinde afacerea online multe persoane isi pun intrebarea daca intr-adevar merita. Nu o sa raspundem direct la aceasta intrebare referitaore la web design, ci vom lasa exemplele urmatoare sa te convinga:
  – un site poate reprezenta o carte de vizita, un site de prezentare sau chiar un magazin online.
  – in cele mai multe cazuri site-ul simplifica comunicarea dintre tine si client
  – elimina necesitatea unor resurse suplimentare de bani, energie, timp etc.

  Productie Publicitara
  Tipografia Sian Image realizeaza orice tip de productie publicitara: firme luminoase, cruci de farmacie cu led si neon, litere volumetrice, casete luminoase, totemuri, decorari pe masini prin colantare, geamuri, vitrine, print, gravura laser si mecanica. Toate acestea pot fi combinate pentru a-ti pune imaginea pe orice tip de material, in orice forma.

  Etichete Textile Tesute Personalizate
  Fie ca esti producator de articole textile, sau ca pur si simplu revinzi aceste produse, etichetele tesute personalizate iti sunt necesare. Aceste etichete textile iti promoveaza brand-ul permanent, pe toate produsele. Etichetele tesute pot avea latimi cuprinse intre 10 mm si 100 mm, de 1a 2 pana la 8 culori. La cerere, etichetele textile tesute pot fi taiate cu ultrasunete sau laser, pliate (pe mijloc, pe margine, la 45 de grade, tip manhattan), sau chiar autoadezive.

  Location

  StreetView

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.