Three Colors Training & Consulting

  0
  205

  Summary

  • Three Colors Training & Consulting 1 admin
  • CategoryCURSURI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : www.tc-training.ro
  • Email : threecolorstraining@yahoo.com
  • Address : Aleea Florin Ciungan nr. 17, sector 3, Bucuresti
  • Contact Phone 1 : 0726337268
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Misiunea TCTC: Firma a fost infiintata cu scopul de a contribui la dezvoltarea capitalului uman, la valorificarea potentialului clientilor, dar si la diversificarea categoriilor de clienti, activitatea noastra fundamentandu-se pe convingerea ca fiecare persoana trebuie sa aiba oportunitatea de a-si dezvalui calitatile. Ne dorim furnizam programe de formare competente, adaptate cerintelor clientilor si cat mai creative, pentru a acoperi o gama larga de necesitati. In aceslasi timp, ne propunem sa dezvoltam servicii de consultanta de caliate, care sa vina in intampinarea cerintelor stringente ale piete. Viziunea firmei: este ca orice persoana trebuie sa-si valorifice potentialul la maxim, de aceea orice persoana este un posibil client pentru noi, pe care dorim sa-l sprijinim in demersul de crestere profesionala, de promovare si dezvoltare a cunostintelor si abilitatilor sale, dar si de auto-descoperire si de reconstruire a traseului profesional si personal.

   

  Cunoastem faptul ca multe idei stralucite de antreprenoriat si afaceri au venit de la copii si tineri, in vreme ce experienta persoanelor mai in varsta este nepretuita in anumite privinte, astfel incat ne-am facut o misiune din dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor unor categorii cat mai numeroase de clienti. Orice persoana care doreste sa-si creasca nivelul cunostintelor, sa-si consolideze si exerseze abilitatile, sa se auto-cunoasca, sa-si construiasca o gandire pozitiva, sa-si amplifice creativitatea sau sa relationeze mai bine cu ceilalti, este clientul nostru. Prin denumirea aleasa pentru firma dorim sa introducem cele trei trasaturi de baza ce caracterizeaza activitatea noastra: Calitatea, Intuitia si Inovarea, precum si elementul viu, colorat, creativ ce trebuie sa fie parte integranta al oricarui demers de formare. Oferta de training cuprinde domenii precum: diferite tipuri de management; accesarea de fonduri, inclusiv fonduri structurale; dezvoltarea resureslor umane; specializarea in diferite domenii ocupationale; cursuri din aria psihologiei, comunicarii, educatiei si dezvoltarii personale, alte tipuri de cursuri adaptate nevoilor clientilor.

   
  Firma organizeaza traininguri si workshopuri in diferite domenii (dezvoltare personala, antreprenoriat, leadership, abilitati manageriale, fundraising), cursuri pentru copii si tineret, ateliere educationale si artistice, grupuri de educatie parentala, activitati de consiliere psihologica si terapie.

  Location

  StreetView