Tipul de client care cauta apartamente cu 3 camere de vanzare in Bucuresti

  0
  214

  Summary

  • Tipul de client care cauta apartamente cu 3 camere de vanzare in Bucuresti 1 Authority
  • CategoryIMOBILIARE
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Statisticile companiei imobiliare Regatta disting apartamentele de 3 camere de vanzare drept cele mai cautate proprietati, fiind investitii ce atrag in Bucuresti cea mai eterogena paleta de potentiali cumparatori. O discutie cu echipa companiei Regatta ne arata atat tendintele ofertei de vanzare de apartamente de 3 camere in Bucuresti dar si cerintele si asteptarile pietei in functie de tipurile de clienti.

  Cea mai populara categorie de tranzactii din segmentul rezidential al pietei imobiliare din Bucuresti, vanzarea apartamentelor de 3 camere atrage potrivit specialistilor Regatta in special familiile. Indiferent de varsta, de statut socio-profesional si chiar de nationalitate, aceasta categorie de clienti ce se bucura in general de venituri peste medii se indreapta spre oferta de apartamente de 3 camere de vanzare din rationamente de suprafata si compartimentare, sustinand o crestere a cererii cu 15% pentru aceste proprietati, doar in Bucuresti.

  Potrivit statisticilor Regatta, cea mai atractiva oferta de apartamente de vanzare se distinge a fi aceea din zonele emergente din Bucuresti precum Baneasa-Sisesti, Jandarmeriei, Privighetorilor sau Pipera. Rationamentul ce sustine vanzarea apartamentelor de 3 camere din aceste zone este legat de proximitatea acestor amplasari fata de principalul centru de afaceri al Bucurestiului, respectiv perimetrul Barbu Vacarescu – Fabrica de Glucoza – Aviatiei sau Pipera.

  Un alt argument al alegerii apartamentelor de 3 camere de vanzare, atat de catre clientii romani, cat in special de catre comunitatea expat este cel al apropierii acestor zone de cele mai apreciate institutii private de invatamant gimnazial si liceal din Bucuresti.

  Comunitatea expat este convinsa de oferta de apartamente de 3 camere de vanzare in aceste zone gratie apropierii de cele doua aeroporturi ce servesc Bucurestiul.
  Piata rezidentiala include de asemenea oferta de apartamente de 3 camere de vanzare in zonele premium ale Bucurestiului, cum ar fi Primaverii, Aviatiei, Arcul de Triumf, Soseaua Nordului, Dorobanti-capitale.

  Alaturi de zonele ultracentrale ale Bucurestiului, potrivit specialistilor Regatta oferta de apartamente de 3 camere de vanzare din aceste pozitionari atrage atat clientii individuali interesati, evident, de o exploatare rezidentiala, dar si varii entitati juridice ce transforma aceste locuinte in sedii profesionale sau chiar spatii comerciale. Din randul acestei categorii de clienti, apartamentele de 3 camere de vanzare conving indeosebi casele de avocatura si firmele de consultanta.

  Location

  StreetView