Traducator autorizat sector 1 Bucuresti

  0
  190

  Summary

  • Traducator autorizat sector 1 Bucuresti 1 Ion Cost

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Pentru a fi recunoscute de către instituții și organisme publice, traducerile autorizate trebuie să fie realizate numai de către un traducător autorizat și trebuie să cuprindă anumite elemente pentru a fi valide și omologate din punct de vedere juridic. Un cadru general de autenticitate a unei traduceri autorizate a fost stabilit de către lege. Traducerile autorizate sunt traducerile certificate conforme cu documentele originale. Traducerile autorizate nu trebuie să respecte numai fondul ci și forma, paginația și așezarea în pagină conform cu documentul original, cât mai mult cu putință. Traducerile autorizate sau certificate necesită mențiunea în antetul traducerii a limbii din care s-a realizat traducerea și denumirea documentului tradus: act de stare civilă, document comercial, administrativ, etc.
  Fie că este vorba despre un contract, o documentație tehnică sau o prestare comercială, de fiecare dată este imaginea dumneavoastră în joc.
  Nu toleraţi erori în documentele dumneavoastră din limba română? Nu le toleraţi nici în celelalte limbi. Dacă aproximarea nu generează un „război” în comunicarea verbală, nu este la fel și în actele scrise.

  Traduceți imaginea dumneavoastră!
  Serviciile de traducere de limba franceză oferite de www.francezatraduceri.ro asigură calitatea, profesionalismul şi promptitudinea traducerilor livrate.
  Peste 500 de clienţi mulţumiţi,
  peste 100.000 de pagini traduse,
  peste 1000 ore de interpretariat
  în ultimii 3 ani

  Location

  StreetView