Trioncolinat – un produs naturist revolutionar creat de cercetatorii romani

  0
  253

  Summary

  • Trioncolinat - un produs naturist revolutionar creat de cercetatorii romani 1 cristi s
  • CategoryAFACERI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : http://100produsenaturiste.ro
  • Email :
  • Address : Bucuresti, Romania
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Medicina alternativa romaneasca face progrese remarcabile. Un exemplu: produsele naturiste Trioncolinat create de catre cercetatorii de la laboratoarele Pharma Dacica.

  Cercetatorii romani din cadrul medicinii alternative au creat gama de produse naturale in culorile tricolorului, Trioncolinat 1, 2 si 3 destinata pacientilor cu boli grave care au nevoie de adjuvante puternice in tratamentul lor. Firma romaneasca Pharma Dacica se afla in topul producatorilor de remedii naturale.

  Produsul naturist Trioncolinat 1 se adreseaza pacientilor care cauta un tratament naturist pentru detoxifierea organismului sau pentru intarirea sistemului imunitar. Totodata, acest remediu este indicat si pentru o stare de sanatate mai buna a rinichilor si ficatului. Este de un real folos pentru protectia organismului atunci cand se face radioterapie sau chimioterapie. Trioncolinat 1 contine plante medicinale cum ar fi aloe ferox, ciuperci terapeutice, resveratrol, alga chlorella si goji.

  Urmatorul produs Trioncolinat 2 intareste sistemul imunitar, ajuta flora intestinala (datorita zeolitului din compozitie), ajuta sistemul osteoarticular datorita cartilajului de rechin, dar este benefic si pentru glanda tiroida. Trioncolinat 2 mai contine alga bruna si echinacea.

  Al treilea produs natural, Trioncolinat 3 este foarte bun pentru digestie si metabolism, dar intareste si sistemul imunitar. De asemenea, continand zeolit ajuta la mentinerea unui pH alcalin al organismului. Totodata reduce colesterolul si trigliceridele, ajuta la fagocitarea celulelor cu mutatii si chelatarea metalelor grele din corp. Trioncolinat 3 mai contine si radacina de turmeric si ginseng siberian.

  Pretul oricarui produs trioncolinat de la pharma dacica este de 250 lei, iar daca comandati doua produse beneficiati de transport gratuit.

   

  Location

  StreetView