Un accesoriu elegant

  0
  290

  Summary

  • Un accesoriu elegant 1 Ion Cost
  • CategoryAFACERI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website :
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Un accesoriu elegant, delicat si in acelasi timp plin de forta semificatiilor, papionul ar trebui sa nu lipseasca din garderoba nici unui barbat care se respecta si, totodata, acorda acelasi respectul cuvenit ocaziei sau ocaziilor care ii prilejuiesc purtarea lui.
  Pana nu demult era considerat a fi un accesoriu de lux pe care si-l permiteau doar membrii claselor nobiliare. Atunci cand a inceput sa fie purtat de un numar mare de barbati, papionul a fost vazut drept simbolul excentricilor. Astazi, o tinuta stilata, cu un oarecare aer princiar, nu poate fi conceputa in absenta unui papion confectionat dintr-un material la fel de nobil, bineinteles ca despre matase este vorba. In alta ordine de idei, papionul este acel accesoriu care impune o sobrietate evidenta a tinutei vestimentare dar si corporale. Plusul de stil adus de papion prezentei printre invitatii unei reuniuni deosebite confera celui care il poarta acel punct de atractie care il scoare din anonimatul unei multimi. O camasa foarte bine calcata, costumul impecabil si el impreuna cu pantofii atent lustruiti creeaza mediul in care un papion se simte cel mai bine. Insa tinuta vestimentara nu este de ajuns pentru ca purtatorul sa onoreze papionul la adevarata lui valoare. Completarea vine din atitudinea si din manierele persoanei. Politetea si respectul, alte doua artificii care caracterizeaza un gentleman, sunt niste impuneri firesti ale papionului.
  Dupa cum am mai spus, papionul poate fi confectionat de matase dar, la fel de bine, el poate fi confectionat si din alte fibre. Ca dimensiuni, ele pot fi mari, mijlocvii sau mici insa intatdeauna extremele se vor opri la niste dimensiuni decente. Un alt aspect de care trebuie tinut cont atunci cand se alege un papion este culoarea acestuia. Inchisa – negru, bleumarin – sau deschisa – alb – precum si toate celelalte culorile cuprinse intre ele sunt permise.Va asteptam pe sisse.ro pentru comenzi

  Location

  StreetView

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.