Vopsea Ignifuga Termospumanta EMEX WOOD PRX

  0
  224

  Summary

  • Vopsea Ignifuga Termospumanta EMEX WOOD PRX 1 Emex Romtehnochim
  • CategoryAFACERI
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : Soseaua Giurgiului Nr. 288
  • Email : promo@romtehnochim.ro
  • Address : Soseaua Giurgiului Nr. 288
  • Contact Phone 1 : 0214570646
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Vopseaua Termospumanta Ignifuga EMEX WOOD PRX este un produs profesional, pe baza de rasini sintetice, aditivi si extenderi speciali pentru protejarea structurilor de rezistenta din lemn, a suporturilor din lemn sau materiale lemnoase, asigurand o protectie activa impotriva focului prin crearea unui scut termoprotector din spuma rigida ignifuga. In functie de grosimea stratului aplicat si implicit a numarului de straturi, vopseaua ignifuga poate intarzia focul cca. 60 de minute. Produsul poate fi livrat doar la culoare alba sau gri.

  Caracteristici principale:

  – Asigura protectia impotriva focului;
  – Aderenta inalta la suprafete de lemn;
  – Consum rezonabil;
  – Calitati estetice majore;
  – Caracter necombustibil;
  – Buna aplicabilitate;
  – Comportament bun la stocare;
  – Perioada lunga de exploatare;
  – Durabilitate exceptionala.

  Domenii de Utilizare:

  Vopseaua Termospumanta Ignifuga EMEX WOOD PRX, este un produs profesional, monocomponent, fabricat dintr-un amestec special de rasini sintetice, materii prime speciale (pulberi ignifugante si pulberi minerale) si substante biocide, destinat protectiei suprafetelor lemnoase impotriva focului.
  Mecanismul de protectie antifoc se bazeaza pe formarea, la temperaturi inalte, a unui scut de spuma rigida, rezistenta la foc, ce poate intarzia actiunea flacarilor circa 60 de minute (sau pana la 3 ore la grosimi mari).
  Vopseaua Ignifuga este destinata in principal protectiei structurilor din lemn, dar si oricaror altor suprafete din lemn, placaj sau PFL supuse riscului de inflamabilitate in constructii civile si industriale, ca de exemplu: pereti, usi, grinzi, structuri de sustinere, etc.
  Aplicarea vopselelor ignifuge termospumante este obligatorie pentru cele mai multe constructii, in special pentru cele aflate in zone unde este prezent personal uman, precum si in toate cazurile unde focul poate pune in pericol viata sau proprietatea cetatenilor.
  In cazul in care exista protectii anterioare de orice tip, se recomanda indepartarea oricaror urme de alte vopsele prin aplicarea unui decapant de tip EMEX CM CLEANER, sau a unui decapant ecologic EMEX PC ECO urmata de curatire mecanica, asperizare si desprafuire.
  Dupa aplicarea in cel putin doua straturi, se poate vopsi in orice nuanta, cu vopsele compatibile, recomandate de producator.

  Fisa Tehnica: http://www.emex.ro/Doc/Vopsea-Ignifuga-Emex-Wood-PRX.pdf

  Location

  StreetView

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.