xstock

  0
  203

  Summary

  • xstock 1 admin
  • CategorySERVICII FIRME
  • Location BUCURESTI

   Details

  • Website : Xstock.ro
  • Email :
  • Address :
  • Contact Phone 1 :
  • Contact Phone 2 :

  Amenities

  Amenities not found.

  Description

  Xstock realizeaza web design de cea mai buna calitate, site-uri de prezentare, magazine online, produce continut SEO si administreaza conturile de pe platformele online pentru o mai buna penetrare a pietei de catre clientii agentiei.
  Toate site-urile create de Xstock sunt optimizate SEO pentru obtinerea unei pozitii de top in motoarele de cautare si au un panou de administrare usor de utilizat, chiar daca nu aveti cunostinte in domeniu. Pe langa serviciile clasice de web oferite, Xstock va pune la dispozitie si mijloace de promovare speciale, servicii de online marketing, imbunatatirea brand-ului, social marketing si gazduire web profesionala.
  Xstock a lansat noi site-uri pe care le-a adaugat la suita din portofoliu. Pentru o afacere avand un site web care comercializeaza produsele si serviciile, acesta ar trebui sa fie o comparatie buna cu o carte de vizita. Ambele sunt instrumente de identitate si de marketing foarte importante. Acest lucru asigura ca oamenii stiu despre serviciile dvs si pot localiza afacerea cu usurinta. Cu toate acestea, o mare majoritate din business-urile de astazi au inteles acest lucru si au cheltuit bugete mari pe site-uri web elegante si complexe.
  In prezent, toate nisele online sunt pline de site-uri ce concureaza intre ele. Este necesara o noua strategie pentru a ramane vizibil online, iar Xstock pune la dispozitie toate metodele si planurile necesare pentru acest lucru. Prin SEO se asigura ca site-ul este indexat in motorul de cautare si, prin urmare, devine foarte bine clasat pe paginile motorului de cautare. In acest fel, compania nu va cheltui sume mari de bani pentru a crea site-uri care nu vor primi vizitatori.
  Despre Xstock.ro
  Agentiile clasice de web design prefera sa sara peste SEO in dezvoltarea lor, creand astfel site-uri care nu indeplinesc nevoile clientului. La polul opus, Xstock creaza magazine online, dar si SEO, gazduire web, asistenta in social media, toate intr- un serviciu personalizat pentru fiecare client. Cu o experiente covarsitoare in domeniu, Xstock a construit un palmares impresionant in web design in Bucuresti.

  Location

  StreetView