Aparatura medicala de biorezonanta

511
Publicitate

Ce trebuie sa stim atunci cand mergem la un cabinet medical ce realizeaza analiza cu aparatura de biorezonanta?

Principiul de baza al biorezonantei se bazeaza pe faptul ca toate organismele vii schimba materie, energie si informatie cu mediul inconjurator. Medicina holistica considera omul ca fiind un sistem termodinamic deschis. Organismul se poare re-echilibra si vindeca singur prin restabilirea homeostazei, ceea ce implica ca lungimile de unda ale subsistemelor organice sa fie acordate cu cele naturale, sanatoase.

Analiza starii unui organ prin biorezonanta este obtinuta prin emisia unui semnal rezonant si receptia parametrilor acestuia fara niciun contact direct. Fiecare celula a organismului nostru are propria frecventa de vibratie; deasemenea, fiecare boala are propria sa caracterisica energetica. Diagnosticarea se face comparant hartile unui organ sanatos cu ale unuia dezechilibrat energetic.

Publicitate

Terapia prin biorezonanta este o metacorectie atat la nivel energetic cat si informational. Astfel apare autoreglarea organismului si scaderea entropiei informationale. Metaterapia este un subtil si fara efecte negative.

Analiza prin biorezonanta efectueaza anumite imprinturi spectrale pe diverse medii-suport, cum ar fi: apa, uleiul sau alcoolul. In cazul depistarii unei anumite boli, se poate reface traseul invers, adica mediile de suport ce sunt impregnate cu frecventele unor virusi, bacterii sau microbi pot fi folosite la imunizarea si vindecarea organismului.

Aparatura medicala de biorezonanta este deseori folosita in paralel cu diverse metode terapeutice ce folosesc curentul electric pentru stimularea tesuturilor vii. Electroterapia ajuta la vindecarea diverselor boli sau la refacerea rapida a organismului. Se foloseste atat curentul alternativ cat si curentul continuu.

Vindecarea prin electroterapie a fost descoperita din secolul XIX cand era folosita pentru imbunatatirea circulatiei sanguine. Dintre cele mai cunoscute proceduri moderne enumeram neurostimularea transcutanata si curentii Trabert. Principalele utilizari ale electroterapiei sunt cefalee, artrita, contuzii, spondiloza, celulita, dismenoree.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.