Aplicatii ale retelelor de socializare pentru Samsung Galaxy A3

413
Publicitate

Retelele de socializare au castigat enorm de mult teren in ultimii ani, devenind astfel una dintre preocuparile principale atat ale copiilor, cat si ale adolescentilor si ale adultilor. Dezvoltatorii de aplicatii mizeaza pe nevoia oamenilor de a se imprietenii cu semenii lor si de a cunoaste oameni cu afinitati similare.

De aceea, noul Samsung Galaxy A3 respecta tendintele in ceea ce priveste socializarea moderna si este perfect compatibil cu toate aplicatiile puse la dispozitie in magazinele Android, destinate prieteniei virtuale. Iata doar cateva dintre aceste aplicatii, care nu pot lipsi din noul tau telefon:

Publicitate

Facebook

Cea mai populara aplicatie destinata socializarii este cea dezvoltata pentru site-ul lui Mark Zuckerberg. Site-ul albastru si-a castigat popularitatea intr-un timp foarte scurt, iar utilizatorii variaza ca profil intre pasivi si dependenti.

Este o aplicatie utila, daca o folosesti pentru a tine legatura cu prietenii si colegii, daca vrei sa organizezi evenimente, daca vrei sa iti promovezi afacerea, daca vrei sa ai toate site-urile pe care le urmaresti intr-un news feed personalizat chiar de catre tine.

Instagram

Compatibila cu noul Samsung Galaxy A3, aceasta aplicatie este destinata mai mult pasionatilor de fotografie, artistilor si celor care pot evidentia munca lor cu ajutorul imaginilor. Filtrele pentru fotografii sunt numeroase, iar noile setari iti permit sa transformi cele mai banale fotografii in adevarate opera de arta.

Twitter

Desi in Romania platforma de micro blogging nu a avut un success atat de mare ca in Statele Unite ale Americii, este totusi o forma de socializare care merita luata in seama, mai ales daca te consideri un social media addict.

 

Aici poti pune statusuri scurte, de doar 140 de caractere, pentru a descrie indignarea, entuziasmul sau alte stari prin care te fac sa treci evenimentele cotidiene. Aplicatia este compatibila cu Samsung Galaxy A3, dar si cu alte modele ale companiei care opereaza pe un sistem Android.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.