Arli.ro comercializeaza cosuri de gunoi cu volum intre 10 si 1100 de litri

597
Publicitate

Arli.ro este un magazin din domeniul E-commerce-ului, ce s-a specializat in comercializarea produselor necesare curateniei sau a celor ce se adreseaza industriei Horeca.

Din stocul acestui magazin online fac parte cosuri de gunoi rezistente, uscatoare de maini si de par, dozatoare de sapun sau dispensere de hartie, produse de curatenie precum detergenti, carucioare, mopuri sau aspiratoare, odorizante profesionale sau eliminatoare de insecte.

Publicitate

cosuri de gunoi

Gama de cosuri de gunoi de care dispune acest magazin este diversificata de asemenea si acopera o plaja larga de utilizari. Acestea se adreseaza persoanelor juridice si se pot armoniza din doua puncte de vedere, anume cel al utilitatii si cel estetic, cu orice tip de spatiu.

Preturile cosurilor de gunoi sunt competitive si variaza de la produs la produs in functie  de dimensiunile acestora, de materialele din care sunt confectionate si de design.

Ce tipuri de cosuri de gunoi gasiti la Arli.ro?

Persoanele juridice interesate de cumpararea unor cosuri de gunoi, daca se orienteaza catre stocul din oferta magazinului online Arli.ro, vor vedea ca au la indemana un numar generos de optiuni.

cosuri pentru gunoi

Astfel, prin comercializarea unui stoc diversificat de cosuri de gunoi si practicand preturi accesibile, echipa magazinului Arli.ro isi doreste sa se adresese tuturor persoanelor care isi doresc sa isi cumpere astfel de produse.

Cosurile de gunoi sunt prezentate cu ajutorul unui catalog electronic, ce contine si urmatoarele produse:

·         Cosuri de gunoi cu scrumiera- aceasta gama contine zeci de produse, al caror volum este cuprins intre 22 de litri si 40 de litri. Culoarea acestora poate fi neagra, alba, argintie, albastra, rosie sau aurie. Anumite modele se pot fixa in sol si au o structura ce rezista la actele de vandalism

·         Cosuri stradale- si aceasta gama este foarte curpinzatoare deoarece contine zeci de tipuri diferite de cosuri stradale. Printre acestea se gasesc cosuri de gunoi realizate din metal, ideale pentru tip de spatiu public (parc, institutii publice, spitale sau centre comerciale). Cadrele acestora sunt fabricate din tevi vopsite in camp electrostatic.  Tot in aceasta gama sunt incluse cosuri stradale din plastic ce rezista la temperaturi extreme (- 30 de grade Celsius, + 40 de grade Celsius)

·         Cosuri selective de gunoi- volumul acestora difera de la produs la produs si este curpins intre 10 litri si 1100 de litri. Astfel, acestea sunt ideale atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel industrial. Containerele de 1100 de litri sunt fabricate dintr-un material ce rezista si la radiatiile solare si sunt prevazute cu roti de cauciuc in vederea facilitarii deplasarii dintr-un punct in altul

Cosurile de gunoi se comanda online

cosuri gunoi

Cumpararea cosurilor de gunoi de la Arli.ro are loc intr-un timp scurt, deoarece acestea se pot comanda online, ceea ce inseamna ca nu mai este necesar sa va deplasati la reprezentanta. Mai mult, firmele care doresc sa realizeze colectarea selectiva a deseurilor, au la indemana, acum, de la Arli.ro, cele mai bune cosuri de gunoi cu aceasta destinatie.

Comanda online se plaseaza cu ajutorul functiei “Adauga in cos”.

 

De asemenea, cosurile de gunoi se pot comanda telefonic la numerele 0213206364/ 0742176622 sau trimitand un mail la adresa vanzari@arli.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.