Asigurare transplant cu celule stem de la Gothaer

336

Piata asigurarilor este una foarte vasta, la noi in tara exista foarte multe firme care ofera servicii de asigurari. Una din cele mai importante firme de pe acesata piata este Gothaer, firma cu capital nemtesc, care vin in ajutorul clientilor cu polite de asigurari si reasiguari foarte avantajoase, in contectul economic actual, in care gasim asigurari disponibile pentru domenii largi de activitate. Orice polita de asigurare Gothaer poate fi incheiata online pe site-ul www.gothaer.ro, la orice borker sau agent de asigurari autorizat sau la unul din sediile din Bucuresti.

In ceea ce priveste asiguarile de sanatate, printre acestea intalnim o asigurare putin mai diferita, ce consta in asigurarea transplantului cu celule stem, o practica mult mai noua la noi in tara.

Asigurarea transplantului cu celule stem

Gothaer vine in ajutorul clientilor cu o asigurare privind cheltuielile a unui transplant cu celule stem, cheltuieli foarte ridicate care normal nu pot fi platite de o persoana cu un venit mediu sau chiar ridicat, fara un depozit bancar care sa garanteze.

Aceasta asigurare se adreseaza persoanelor carora le-au fost prelevate la nastere celule stem si sunt posesorii unui depozit de astfel de celule intr-o banca autorizata, precum si parintilor sau fratilor de sange.

Acesta asigurare acopera cheltuielile aferente transplantului, al invetigatiilor pre transplant, dar si a tratamentelor post transplart, precum si pentru tratarea efectelor secundare care apar pana in 12 luni de la efectuarea operatiei.

Celule stem sunt o descoperire recenta, care ajuta in combaterea a peste 60 de boli sau afectiuni foarte grave, aceste celule sunt, in general, extrase la nastere din cordonul ombilical sau din placenta, acestea fiind zonele in care exista cea mai mare concentratie de celule stem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.